· · Komentari: 0

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI MADONA NE PODNOSI: Pevačica odbija da ih zaposli i drži ih što dalje od sebe

Pogledajte koji horoskopski znak pop diva nikako ne voli

1682694316_madona.jpg
Foto: Profimedia

Madona brojne odluke donosi zahvaljujući horoskopu, a iz razloga što jedan horoskopski znak ne podnosi, ona čak i odbija da zaposli ljude koji su rođeni ovog datuma.

Horoskop je izuzetno bitan nekim ljudima, te određene korake u karijeri i životu baziraju upravo na astrologiji, a ni slavni nisu izuzetak. Tako je poznato da, primera radi, Dženifer Lopez ne podnosi Device, a jedna od onih koja takođe svoje odluke upravlja prema zodijaku je i Madona. 

Slavna pevačica, prema pisanju stranih medija, ima velike predrasude prema jednom horoskopskom znaku i to tolike, da nikad neće da sarađuje sa njima, osim ako je nisu "prevarili", zbog čega su određeni zaposleni čak morali i da lažu da ne bi dobili otkaz.

Ovo je otkrio producent, reditelj i scenarista Rajan Marfi. On je takođe priznao da je, da bi radio sa Madonom, lagao o svom rođendanu. Naime, Marfi je saznao da Madona ne sarađuje sa ljudima koji su rođeni u znaku Škorpije. Zbog toga je Marfi, koji je rođen u ovom horoskomskom znaku, morao da slaže kada ga je pevačica pitala za datum rođenja da bi pristala da radi sa njim.

"Odleteo sam u NJujork i u liftu do njene sobe jedan njen sradnik me je pitao kada sam rođen", rekao je Marfi. Bio je malo zbunjen pitanjem, ali je nastavio konverzaciju.

 

"Začudilo me to pitanje, a on ga je potom ponovio. Odgovorio sam mu da sam rođen 9. novembra, a on me pitao: "Jesi li Škorpija u horoskopu"? Rekao sam mu da jesam, na šta mi je on odgovorio da to ni slučajno ne spominjem pred Madonom jer me onda neće zaposliti. Pitao sam ga: " Šta to pričas ?" A on mi je potom rekao da ne zna ništa više od toga da ne spominjem da sam Škorpija već da izmislim neki drugi datum", ispričao je Marfi.

Da priča nije izmišljotina uverio se i sam kada mu je Madona tokom intervjua postavila pitanje kada je rođen.

"Rekao sam joj da sam rođen 3. septembra, to mi je majčin rođendan. A ona je na to odgovorila: "O, dobro je, Devica si." Dok sam se spustio do predvorja, ona je već odlučila i dobio sam posao", ispričao je Marfi.

Ipak, slavni producent ishvalio je Madonu u svakom smislu. Rekao je da je pravi profesionalac, ali da nije nikako shvatio tu priču sa horoskopom.

"Imao sam sjajno iskustvo s Madonom. Ne mogu pronaći dovoljno reči hvale za nju. Bila je jako ljubazna, ali nikada nisam shvatio to sa Škorpijama. Ko zna, možda je to sve bila neka interna šala", ispričao je Marfi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.