Oglas
· · Komentari: 0
PRAZNICI

Izaberite NOVOGODIŠNJU dekoraciju prema HOROSKOPSKOM znaku

Astrologija ima objašnjenje za naše postupke, pa i izbor novogodišnje jelke i dekoracije

1608244009_jelka.png
Foto: Pixabay
Oglas

Praznična atmosfera uveliko se zahuktava, a dekoracija kuće lična je percepcija svakog od nas. Ipak, astrolozi tvrde da među horoskopskim znacima ime nekih sličnosti kada je reč o dekorisanju životnog prostora i izbora jelke za ukrašavanje.

Pročitajte još: BEZ PARDONA: Pogledajte kako mama vučjaka tera svog mladunca na spavanje (VIDEO)

Ovan

Ovnovi vole veselo i bogato uređenu prazničnu jelku. Vole da imaju ukrase vilenjaka, da ukrase kuću figirama deda mrazova i ostalim detinjastim ukrasima.

Bik

Bikovi vole visoke, uspravne jelke i tanka ukrasna drvca, a umjesto plastičnih kuglica odabraće prirodnije ukrase poput onih izrađenih od drveta. Veliki su gurmani pa kod njih na jelki često možete naći čokoladne kuglice, ukrase od bombona i ostale slatkiše.

Blizanci

Praznici su idealna prilika da blizanci pokažu svoju kreativnu stranu. U njihovom domu možete naići na jelkice napravljene na najkreativnije moguće načine, ali i na uređenje u poptuno neočekivanim bojama.

Pročitajte još: NAJPOPULARNIJI ovogodišnji stil za uređenje kupatila (FOTO)

Rak

Porodično nastrojeni rakovi vole ideju “američkog” Božića poput onih koje gledamo u filmovima pa će u tom stilu biti uređeno i njihova jelka.

Lav

Što veće, to bolje. Po pitanju ukrašavanja moglo bi se dugo raspravljati jer lavovi vole razne stilove, ali njihova jelka uvek će biti najveća.

Pročitajte još: OVO je najbolji način da UPROPASTITE dnevnu sobu! Poštujte PRAVILA i to se NEĆE DESITI

Devica

Ovom znaku važno je samo da je jelka uredna. Devica će se prikrasti iza leđa kako bi popravila iskrivljenu kuglicu, premestila je jer nije položena simetrično ili zato što se ne uklapa u paletu boja na tom delu novogodišnje jelke.

Vaga

Vaga ni sama ne zna kakvu jelku želi pa će uz jednu glavnu i elegantno ukrašenu, u ostale prostorije u domu postaviti nekoliko minijaturnih jelkica.

Pročitajte još: NAJPOPULARNIJI ovogodišnji stil za uređenje kupatila (FOTO)

Škorpija

U domu strastvenih i glamuroznih škorpija mogu se pronaći bogato ukrašene jelkice prepune crvene i zlatne boje.

Strelac

Ovaj znak obožava prirodu i najčešće živi u skladu s njom. Umesto posečene jelke, posegnuće za sadnicomu tegli, ukrasiti je darovima iz prirode poput raznog voća i materijalima koje kasnije može reciklirati, a nakon praznika presadiće je i pustiti da raste.

Jarac

Veliki tradicionalisti koji uglavnom priznaju samo prirodne jelke. Veštačke varijante ne dolaze u obzir, a svoju jelku će ukrasiti starim porodičnim ukrasima koje brižno čuvaju i prenose sa generacije na generaciju.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Vodolija

Baš kao i blizanci, kreativne vodolije vole neobične jelkice poput zidne varijante napravljene od istrošenih rolni toalet papira.

Ribe

Čaroban Božić je san svake ribe pa u njihovim domovima često možemo naći sve popularnije bele jelke. Ukrasiće ih zvezdama, anđelima i ostalim ne tako tipičnim, ali vrlo efektnim ukrasima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas