Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Kako je deliti život sa Vagom ili Bikom? Sa Ovnom je zabavno, ali Jarac plaća račune!

Kako horoskopski znaci doživljavaju zajednički život?

1617965321_Depositphotos_10695982_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovan

On će se truditi da svaki novi dan ne liči na predhodni. Pun je ideja i izazova. Zuji na sve starne, uvek je u pokretu pa se tako može desiti da zaboravi osnovne stvari da uradi kao što je plaćanje računa ili kuvanje ručka. Ako mu na miran način skrenete pažnju neće se na naljutiti.

Sa Ovnom nikada nije dosadno, ali ne voli da stoji u redu zar račune. Bik nije svadljiv, ali ne ulazite u njegov stan, već napravite svoj.

Bik

Ako živite sa Bikom morate da budete svesni da će on stan ili kuću bilo da je vaša ili njegova doživljavati kao svoj prostor. Ne voli da mu se neko meša u "pravila" doma. Navikli su da rade stvari na svoj način i jasno će vam pokazati da žele da imaju vreme i prostor samo za sebe. Zauzvrat dobijate pravi dom. Mirnog je karaktera, nije sklon svađama, dok mu ne zamašete crvenom maramicom ispred očiju!

Pročitaje još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci

Blizanci

Život sa njima je pravi izazov. Nikada ne znate šta možete da očekujete. Uveče se dogovorite jedno, sutra oni urade drugo. Jednostavno oni su takvi. Ne vole rutinu i ako upadnu u nju duboko su nesrećni. Zato je bitno da ih osetite, ako uspete imaćete izuzetno zanimljiv i dinamičan život.

Blizanci su nesrećni kada upadnu u rutinu, a Rak obrnuto. Lav je divan, ali će potrošiti svu vodu!

Rak

To je znak koji je stvoren za zajednički život. On uživa u spremanju kuće, kuvanju ručka i dočekivanju partnera. Voli sve što se tiče porodice i tu daje 100% sebe. Nije krut u pravilima, ne nameće svoja ali voli čast, poštenje i odanost.

Pročitaje još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci

Lav

Prava mala ego borba - to je opis života sa Lavom. Daje puno, posvećen je. Emotivnu i finansijsku sigurnost vam daje je, ali ne očekujte od njega da ima empatiju za partnera, da razmišlja da li je predugo ostao u kupatilu, da li je potrošio baš svu toplu vodu! Kod njega to ne postoji. Dominantan je, stan uređuje po svom ukusu i ima svoja pravila. Ako ih ne poštujete neće se puno buniti ali nikako nemojte da mu namećete svoja.

Pročitajte još: Da li ste čuli za princezu Kutulun? Bila je jača od svih muškaraca, NOSILA IH OCU, a njena smrt je MISTERIJA

Devica

U prvi mah život sa Devicom može da deluje kao šok ideja. Međutim, kada se kerene u zajednički život izlazi na površinu sve ono što je Devica: disciplina, urednost, svaka stvar na svom mestu.Unutrašnji glas joj govori: "zašto ne bismo radili stavri na moj način? Tako je bolje." Što ponekad ume da deluje frustrirajuće. Ima svoja pravila od kojih ne odstupa.

Devicin stan se lako prepoznaje, pa ne pomišljajte da ga razbacujete stvari!

Ribe su "kućni miševi", a Strelčevi potpuno suprotno Foto: Depozit

Vaga

Ima smisao za uređenje prostora. Ako se doselite kod Vage ne očekujete promene. Ako ona dođe kod vas ona će suptilno i diplomatski da vam nameće svoje mišljenje o uređenju doma. Tu sa Vagom nastaje glavni problem. Jedino ako jasno i direktno komunicirate sa njom može da se dođe do zajedničkog rešenja.

Vagin stan je najzanimljiviji, ali savete ne prihvata.

Pročitajte još: Kakve životinje idu uz horoskopske znake: Retriver je za Bika, a sfinks macu uzima OVAJ znak

Škorpija

Ako nađe idealnog partnera život sa njom je lep. Pun strasti i ljubavi. Međutim, Škorpija je mistično biće ona direktno traži doslovno prostora/sobu za sebe gde može sama da provodi vreme. NJoj je to potrebno.

Škorpiji je neophodna soba, a Strelac je nehajan i nikada ga ne pitajte gde je i kada se vraća.

Strelac

Sa Strelcem je lako živeti ali su neverovatno nezavisni. Nije naporan, niti gunđalo, ali traži da se vi njemu prilagodite upravo zbog te nezavisnosti Oni su navikli da odgovaraju samo sebi. Nikada ih nemojte pitati gde su, sa kim idu i kada se vraćaju. Ručak može da ostane na pola skuvan jer se upravo setio da ide na ugovoreni sastanak. Potrebno je da mu date malo vremena da se koliko toliko prilagodi zajedničkom životu.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

Jarac

Navikao je da živi sam. On ima svoju rutinu, savršeno ispunjava sve zadatke. Posao će uvek biti urađen, novac je na računu, đubre je bačeno , ručak je skuva , veš složen i ispeglan. Jarčevi će pustiti nekoga u svoj život, većinu obaveza će preuzeti na sebe i to im neće biti teško niti će vam za to prebacivati. Ali ako osete da ih iskorišćavate tada nastaje ozbiljan rat.

Jarac ceni rutinu, Vodolija haos, Ribama je najvažnije da partner sedi njoj uz koleno.

Vodolija

Voli da živi sama svoj kreativni haos od života. Nema odnos prema domu. Doslovno joj je sve jedno da li živi u svom stanu, partnerovom ili iznajmljenom ili čak i da ne živi nigde. Ona život zamišlja kao putovanje, odluke u deliću sekunde donosi. U zajedničkom životu daje ono što gotovo niko ne može a to je jedna uzbudljiva avantura u dvoje!

Pročitajte još: Deca prema horoskopskom znaku: Lava podržavajte, Devici dajte policu, a Vagu terajte da uči

Ribe

Zajednički život vide kao dubok i snažan osećaj intimnosti i povezanosti sa partnerom. NJih ne zanima ručak, pranje veša, plaćanje računa. Ali ako primeti da to njenom prtneru znači bez pogovora će se prihvata obaveza. Kao što je rečeno sve će uraditi samo da ostvari jaku konekciju sa partnerom.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas