Oglas
· · Komentari: 0
Maestralno

"Audi" predstavio koncept električnog krosovera za 2021!

Proizvodnja ovog vozila počeće naredne godine i predstavljaće sve najbolje iz ove kompanije

1594291033_A203536_full.jpg
Foto:"Audi"
Oglas

Videli smo ne tako davno kako izgleda "audi Q4 e-tron koncept" a sada nam je iz Ingolštata predstavljena nova varijanta "sportbek".

U "Audiju" kažu da je tehnički gledano reč o dva istoventa automobila, ali da je kod "sportbeka" naglašena robustnost koja krasi SUV vozila. Na kupcima je da odluče...

Foto:"Audi"

Dimenzije ova dva vozila su gotovo indentične. "Sportbek" je za 10 mm duži i niži od "blizanca" sada za dužinu od 4.600 mm i visina od 1.800 mm. Ista je širina od 1.900 mm. Međuosovinsko rastojanje je 2.770 mm.

Unutrašnjost vozila je moderna, a dominira tač-skrin od 12,4 inča.

Pročitajte još:Ovo niste znali! "Škoda" je učestvovala na legendarnoj trci "24 časa Le Mana" SAMO JEDNOM iz OVOG RAZLOGA

Podrazumeva se da ovo vozilo premijum klase ima sve što sadašnja automobilska tehnologija ima počevši od bezbedonosnih sistema do infotejtmenta.

Ovo vozilo pokreću dva elektromotora od 225 kilovata.

Foto:"Audi"

Ukupno daju snagu od 308 KS pa do stotke stiže za 6,3 sekunde. Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 180 kilometara na čas.

Pročitajte još:Da li znate koji auto Džeremi Klarkson smatra NAJLEPŠIM svih vremena?(FOTO/VIDEO)

Zahvaljujući bateriji od 82 kilovat-časa verzija sa pogonom na sve točkove ima autonomiju od 450 kilometara. Ako izaberete vozilo samo sa pogonom na prednje točkove dobićete mogućnost da prevalite oko 500 kilometara sa jednim punjenjem.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas