Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Ishrana koja joj je pomogla da smrša 20 kilograma

Pogledajte kako je pevačici pošlo za rukom da se otarasi suvišnih kilograma

1707558452_5ef2a0edd442e7b40959c9febd248f752c50ca7a.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Anastasija Ražnatović danas važi za jedno od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni. Ona ima poseban režim ishrane, a takođe, redovno i trenira.

Ipak, nije uvek tako bilo, pa je mlada muzička zvezda kuburila sa viškom kilograma.

Proces mršavljenja, kako je jednom prilikom istakla, trajao je 2,3 godine za koje je uspela da smrša čak 20 kilograma.

Anastasija je u pubertetu svoje emocije "lečila" hranom, jela je grickalice, hamburgere, pila gazirana pića, sve dok nije odlučila da ovom problemu stane na kraj.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem - pričala je Anastasija za "Informer".

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane - otkrila je pevačica ona tada i dodala:

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Anastasijin jelovnik

Doručak: ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas