Oglas
· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

JEDNOSTAVNA dijeta sa jajima skida 30 KILOGRAMA za samo tri meseca

Dijeta ima brojne varijacije, ali dosta je jednostavna za njeno praktikovanje.

1649280559_meal-g642942265_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Dijeta sa jajima je posebno jednostavna dijeta sa brojnim varijacijama, jednostavno se drži. Ipak, morate biti oprezni da je ne primenjujete nekritički, odnosno morate da vodite računa o mogućim neželjenim efektima kao posledici pogrešnog držanja dijete.

Ona je postala veoma popularna kada je par slavnih ličnosti uz pomoć dotične dijete uspelo da za kratko vreme skine veći broj kilograma.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Navodno, pojedini su gubili i do 30 kilograma za 3 meseca, a da je i glumac Adrian Brodi izgubio 15 kilograma pripremajući se za ulogu u fenomenalnom filmu “Pijanist”. On je čak i objasnio da je pratio određenu varijaciju ove dijete gde se jaja jedu za doručak, manje parče grilovane piletine za ručak i parče ribe sa parenim povrćem za večeru.

Dijeta sa jajima – preporuke namirnica

Jaja, mršavo meso, povrće sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, biljni čajevi bez šećera i voda.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Primer dijetnog plana

Prvi dan

Doručak

  • 2 kuvana jaja
  • 1/2 grejpfruta

Ručak

  • pečena piletina bez kožice
  • zelena salata

Večera

  • omlet od 2 jajeta sa spanaćem i paradajzom

Drugi dan

Doručak

  • 2 kuvana jaja
  • paradajz

Ručak

  • omlet od 2 jaja sa brokolijem

Večera

  • dva kuvana jaja
  • konzerva tunjevine
  • zelena salata

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Osnova ove dijete su kuvana jaja, ali možete da pravite i omlet, kajganu, poširana jaja, jaja na oko. Ako želite da jaja budu što ukusnija slobodno ih začinite sa omiljenim začinima. To može biti bosiljak, origano, ruzmarin, kurkuma, mešavine začina, ili klasika – so i biber. Dok traje dijeta sa jajima lakše ćete podneti toliku količinu jaja ako su dobro začinjena i napravljena na različite načine.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas