· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Smuti i SKINI kilograme: SMOOTHIE dijeta donosi zdravo mršavljenje u samo 21 DAN

Jednostavna i zanimljiva dijeta učiniće vašu ishranu zanimljivom i uneti joj svežinu.

1615577791_Depositphotos_69500983_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Ne postoji zdraviji način za mršavljenje! Naime, smoothie dijeta smatra se najjednostavnijom i delotvornijom dijetom koja je zavladala svetom tokom poslednjih meseci. Sastoji se od zdravih voćnih napitaka koje pravite po svojim omiljenim ukusima.

Pročitajte još: RUSKI kardiolog Mihajlovič otkriva tajnu dugovečnosti SRBIMA: Šest vežbi za ZDRAVU KIČMU i u desetoj deceniji života

Ova vrsta dijete za mršavljenje preporučuje da se makar jedan dan u nedelji ne konzumiraju smoothie, ali i da se dijeta koristi samo 21 dan

Princip dijete je vrlo jednostavan - više zdravih namirnica u tečnom obliku moraju se konzumirati dva puta na dan. Uz dva napitka dnevno neophodan je još jedan konkretan obrok koji treba da sadrži zdrave biljne i životinjske proteine i ugljene hidrate.

Pročitajte još: Jača imunitet, ublažava stres.. Koliko KIVIJA dnevno treba da pojedemo?

Ova vrsta dijete za mršavljenje preporučuje da se makar jedan dan u nedelji ne konzumiraju smoothie, ali i da se dijeta koristi samo 21 dan. Nakon toga, potrebna je pauza, a taj ciklus se može ponoviti kada god ponovno želite da izgubite kilograme.

Foto: Pixabay

Smoothie dijeta je zapravo mešavina različitih zdravih namirnica, voća, povrća i semenki uz potekuću namirnicu bez dodanog šećera. To mogu biti mleko, kravlje, kokosovo, bademovo, jogurt sa probiotikom, čaj ili čak voda.

Prednosti smoothie dijete

Pročitajte još: Lekoviti matičnjak: Leči glavobolju, nesanicu, a dobar je i za ženske probleme!

Dijeta služi za smanjivanje neželjenih kilograma i održavanje pravilne telesne težine. Na ovaj način se mnogo lakše kontrolišu namirnice i kalorije koje unosite, a ovim načinom ishrane možete voditi brz, a zdrav način života.

Osim što je korisna za smanjivanje kilograma, smoothie dijeta korisnicima daje dodatni nivo energije jer je vrlo bogata hranljivim sastojcima. Uz to, poboljšava probavu štotakođe omogućava gubitak kilograma, ali i rešavanje toksina iz creva i organizma. Čišćenje toksina iz tela pruža brojne dobrobiti poput čistije kože, jače vlasi kose i sjajnijeg tena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.