Oglas
· · Komentari: 0

"Kupim farmerke broj manji i kažem sebi ’Ući ćeš u njih’": Lidija Vukićević otkrila tajne mladolikog izgleda i vitkog stasa u sedmoj deceniji (FOTO)

Glumica se dotakla i estetskih korekcija

1688977967_hello_party_12092019_0089.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Lidija Vukićević u julu će proslaviti 61. rođendan. Uprkos tome što je zagazila u sedmu deceniju života, ona izgleda mnogo mlađe.

Uloga Violete u "Boljem životu" bila je prekretnica u njenoj karijeri, koja je nakon toga krenula uzlaznom putanjom. Mnogi komentarišu da se ona skoro uopšte nije promenile od snimanja kultne serije, a Lidija priznaje da je za njenu savršenu liniju i mladalački izgled zadužena kako nega spolja, tako i ona iznutra.

Dan započinje petominutnim vežbama, a jednom prilikom je za magazin "Hello" rekla  da je na vreme krenula da brine o sebi:

- Ne može žena da počne sa negom sa 40 godina, a onda očekivati da u 60. izgleda odlično. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vreme - ispričala je, pa dodala:

- Kult njegovanja stekla sam u kući, pored majke, i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, pre odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja vlastite ličnosti.

Dotakla se estetske hirurgije, naglašavajući da nema ništa protiv onih koji se odluče da odu "pod nož":

- Nemam ništa protiv. Štaviše, pozdravljam domete medicine, ali nagomilani botoksi se pre ili kasnije vide. Čak i da pribegnete svim mogućim operacijama, opet ne možete prepraviti celo tijelo. Koža je ta koja odaje godine, a ako je ne negujete, dodaće vam koju više.

Ima i neobičan trik kako sebe motiviše da skine koji kilogram:

- Znate li kako ja dovodim liniju u red? Kupim farmerke broj manji i kažem sebi "Ući ćeš u njih". To mi je motiv da smršam. Niko srećniji od mene kada ih na kraju obučem.

Ipak, na njenom jelovniku ne mogu se naći meso, slatkiši i proizvodi sa glutenom. Ipak, priznaje da je koh kolač kom ne može da odoli.

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim i to mi stvara zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala ''Bolji život''- ponosno je istakla glumica.

Med koristi kao zdraviju zamenu za šećer.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas