Oglas
· · Komentari: 0
UBRZAVA METABOLIZAM

MED I CIMET za mršavljenje i izbacivanje otrova: Evo kako se sprema ovaj moćan napitak (RECEPT)

Dok sam sa koleginicom razmenjivala iskustva o detoksikaciji organizma, saznala sam za njen "tajni" metod, koji, kako mi je objasnila, redovno praktikuje i oseća se (a i izgleda) fantastično.

1644235352_honey-ga80f121b8_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Tajna je u moćnoj kombinaciji meda i cimeta. Zajedno, ova dva sastojka su odlična za topljenje kilograma, posebno u predelu stomaka, budući da ubrzavaju metabolizam.

Osim gubljenja kilograma, med i cimet imaju brojne prednosti po organizam. Da je tako, svedoče i zapisi stari i do 2000 godina. Evo za šta su naročito korisni:

  • pomažu bolju probavu
  • ubrzavaju oporavak od respiratornih oboljenja
  • jačaju kosti
  • štite zglobove
  • blagotvorno deluju na kožu lica, kosu, zube

Topao napitak napravljen sa medom i cimetom je jedan od najboljih načina da se uravnoteži šećer u krvi, “pogura” metabolizam i pomogne uklanjanju viška masti. Pošto je mast koja se gomila u predelu abdomena osetljiva na jedinjenja koja sadrži cimet, cimet je dobro sredstvo da se smrša u tom predelu.

Pročitajte jošSTRUČNJAK OTKRIVA: Evo kako da ZAUSTAVITE HRKANJE partnera zauvek – uključujući jednostavnu svakodnevnu vežbu za grlo

Napitak  od cimeta napravite na sledeći način: pola kafene kašičice organskog cimeta rastvorite u šolji vrele vode. Pokrijte i ostavite tako 15 minuta. Potom dodajte kašičicu meda i popijte odmah. Ovaj napitak je najbolje uzimati ujutru.

*nikada nemojte dodavati med u vrelu vodu, već je obavezno da se umeša u prohlađenu

Koleginica je napomenula da ona ovu kombinaciju pije dva puta dnevno, ujutru i uveče. Nakon tri dana je primetila prve promene. Izgubila je masne naslage sa predela tela sa kojima se obično najviše mučila, a i kaže da je imala utisak da je mogla da oseti kako joj toksini izlaze iz tela. Toliko je bilo intenzivno iskustvo. Za početak, svakako savetuje da se pije ujutru.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas