· · Komentari: 0
VITKE

Mesečeva DIJETA za januar: Gladni JEDAN DAN nedeljno i kilogrami se tope!

Po jednoj mesečevoj dijeti gubićete dva kilograma, pa organizam mršavi polako i bez stresa.

1610461254_odlukadijeta.png
Foto: Depozitfoto

Nisu sve dijete komplikovane i naporne - dovoljno je da se uzdržite od jela jedan dan u nedelji i kilogrami će se "istopiti":

Pročitajte još: Proslavljena manekenka SINDI KRAFORD otkrila TAJNU svoje negovane kože! (FOTO/VIDEO)

Mesečeva dijeta reguliše kilažu i pomaže čišćenje organizma. Poznato je da mene utiču na sva živa bića i zato je tokom mena preporučljivo potpuno gladovanje.

Pridržavajte se tabele i pokušajte sa "mesečevom dijetom". Tokom dijete uzdržavajte se kafe i cigareta. Pijte mineralnu vodu. Tokom jedne mene ćete izgubi dva kilograma, tako da mršavite postepeno bez stresa za organizam.

Januar

20. januar početak dijete u 8.45 časova 21. januar kraj dijete u 9.06 časova

28. januar početak dijete u 8.34 časova 29. januar kraj dijete u 5.52 časova

Pročitajte još: FANTASTIČAN EFEKAT: Čudotvorne MASKE SA BANANOM koje možete da napravite kod kuće

Februar

4. februar početak dijete u 7.38 časova 5. februar kraj dijete u 3.47 časova

11. februar početak dijete u 8.18 časova 12. februar kraj dijete u 6.00 časova

19. februar početak dijete u 6.28 časova 20. februar kraj dijete u 6.50 časova

26. februar početak dijete u 22.20 časova 27. februar kraj dijete u 18.17 časova

* izračunato za Srbiju i Republiku Srpsku

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.