Oglas
· · Komentari: 0

"Sa 90 na 55 kilograma": Indi otkrila kako je uspela da se PREPOLOVI i koju namirnicu ne jede nikada (FOTO)

Pevačica je smršala neverovatnih 35 kilograma

1672829454_indiae.jpg
foto: Printscreen/ Instagram/ indy_ara_indira
Oglas

Indira Aradinović Indi ne krije da je godinama vodila borbu protiv viška kilograma. NJena transformacija ostavlja sve bez daha, a ona se, baš kao i druge poznate ličnosti, podvrgla operaciji želuca. Međutim, nakon ove intervencije imala je opasne komplikacije.

Ona je otkrila da je u jednom trenutku imala čak 90 kilograma. Sada ima 55, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, otkrila je koju namirnicu ne konzumira:

Pročitajte još: Vreme je da raskrstite sa UGLJENIM HIDRATIMA! Ovo je 6 nedostataka KETO DIJETE

"Pošto me pitate za jaja, kako ih spremam i zašto, uvek pripremim 3 belanca i jedno žumance. Domaća isključivo. Ne solim nikada hranu. Ne volim so. Neki sir, kiselo mleko, avokado ili zeleno nešto na tanjiru. Proteini, za punjenje mišića, koje sam dosta izgubila tokom procesa mršavljenja. Sa 90 kg sam otišla na operaciju i sada imam 55 kg. I jako sam srećna, vitalna i zdrava. E da, i nisam nešto visoka 1.65. Kažu otrov se drži u malim bočicama. Prijatno", napisala je.

Pročitajte još: DIJETA idealna za zimske dane: Jelovnik koji nije zahtevan, a pomoći će vam da izgubite SUVIŠNE kilograme

Posvetila se održavanju vitke figure i zdravim navikama, te je jednom prilikom posavetovala druge:

"Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji... Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka... Ili jedi bar toliko, ali troši se, idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god", izjavila je svojevremeno.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas