Oglas
· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

Savršena za LETO: Lubenica DIJETA briše 5 kilograma za 5 dana

Ukoliko ste spremni da skinete kilograme nekoliko dana pre mora, ovo je idealna dijeta za vas

1658683194_watermelon-g8562bc6a1_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Lubenica sadrži visok procenat vode i niskokalorična je, pa tako predstavlja idealnu namirnicu za one koji žele da smršaju i zdravije se hrane. Postoji više dijeta u kojima je glavni sastojak lubenica, pa zato ukoliko želite da smršate obavezno treba da uvrstite lubenicu u ishranu.

Pročitajte još: Odličan su deo svake dijete: Zašto bi TIKVICE trebalo da budu na vašoj letnjoj trpezi?

Kako biste postigli što bolji efekat tokom dijete sa lubenicom, možete koristiti preparat za mršavljenje i naravno i fizička aktivnost je uvek dobrodošla. Osim toga što je lubenica delotvorna u borbi protiv viška kilograma, ona veoma blagotvorno utiče na zdravlje, jer je bogata mineralima i vitaminima.

Dijeta za detoksikaciju

Dijeta traje pet dana i detoksikuje telo, a odlična je i za obnavljanje i podmlađivanje ćelija u organizmu. Dijeta se zasniva na lubenici, koja se unosi pet puta dnevno, ipak treba napomenuti da je ne smete držati duže od pet dana i da se prethodno treba konsultovati sa lekarom. Takođe, ovu dijetu nikako ne treba da primenjujete ukoliko imate kamen u bubregu, dijabetes ili problem sa gušteračom.

Pročitajte još: Ne bacajte POKVARENO MLEKO: Iskoristite ga kao odličnu PRIHRANU I ZAŠTITU BILJAKA

Ova dijeta će stabilizovati nivo soli u organima i pomoći će Vam da se oslobodite viška tečnosti koje imate u telu, i poželjno je da se tokom dijete konzumira oko pola kilograma lubenice na svakih pet kilograma telesne mase. Ova dijeta je ekstremna i podrazumeva da se svih pet dana jede samo lubenica u prethodno navedenim količinama, a ukoliko se nakon dijete osećate dobro, možete nastaviti narednih pet dana dijetu sa manje rigoroznim planom ishrane koji Vam može pomoći da izgubite dodatna tri kilograma i izgleda ovako:

Pročitajte još: Punjeno pileće belo meso: Po bakinom mišljenju najlepši ručak (RECEPT/VIDEO)

  • Doručak: činija zobenih pahuljica i komad sira
  • Užina: pola kilograma lubenice
  • Ručak: 200 grama ribe ili piletine i tanjir salate od povrća
  • Večera: Lubenica (pola kilograma na svakih 15 kilograma Vaše telesne mase)

Ukoliko primenjujete obe dijete, za deset dana ćete izgubiti osam kilograma. Naravno nakon toga, kako Vam se izgubljeni kilogrami ne bi vratili, ne treba da se vratite starom režimu ishrane, već treba da primenjujete zdraviji režim ishrane koji za cilj ima mršavljenje. Dijeta sa lubenicom treba da Vam posluži kao motivacija da počnete zdravije da se hranite, kao i da izbacite toksine iz svog organizma.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas