· · Коментари: 0
МРШАВЉЕЊЕ

Савршена за ЛЕТО: Лубеница ДИЈЕТА брише 5 килограма за 5 дана

Уколико сте спремни да скинете килограме неколико дана пре мора, ово је идеална дијета за вас

1658683194_watermelon-g8562bc6a1_640.jpg
Фото: Pixabay

Лубеница садржи висок проценат воде и нискокалорична је, па тако представља идеалну намирницу за оне који желе да смршају и здравије се хране. Постоји више дијета у којима је главни састојак лубеница, па зато уколико желите да смршате обавезно треба да уврстите лубеницу у исхрану.

Прочитајте још: Одличан су део сваке дијете: Зашто би ТИКВИЦЕ требало да буду на вашој летњој трпези?

Како бисте постигли што бољи ефекат током дијете са лубеницом, можете користити препарат за мршављење и наравно и физичка активност је увек добродошла. Осим тога што је лубеница делотворна у борби против вишка килограма, она веома благотворно утиче на здравље, јер је богата минералима и витаминима.

Дијета за детоксикацију

Дијета траје пет дана и детоксикује тело, а одлична је и за обнављање и подмлађивање ћелија у организму. Дијета се заснива на лубеници, која се уноси пет пута дневно, ипак треба напоменути да је не смете држати дуже од пет дана и да се претходно треба консултовати са лекаром. Такође, ову дијету никако не треба да примењујете уколико имате камен у бубрегу, дијабетес или проблем са гуштерачом.

Прочитајте још: Не бацајте ПОКВАРЕНО МЛЕКО: Искористите га као одличну ПРИХРАНУ И ЗАШТИТУ БИЉАКА

Ова дијета ће стабилизовати ниво соли у органима и помоћи ће Вам да се ослободите вишка течности које имате у телу, и пожељно је да се током дијете конзумира око пола килограма лубенице на сваких пет килограма телесне масе. Ова дијета је екстремна и подразумева да се свих пет дана једе само лубеница у претходно наведеним количинама, а уколико се након дијете осећате добро, можете наставити наредних пет дана дијету са мање ригорозним планом исхране који Вам може помоћи да изгубите додатна три килограма и изгледа овако:

Прочитајте још: Пуњено пилеће бело месо: По бакином мишљењу најлепши ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

  • Доручак: чинија зобених пахуљица и комад сира
  • Ужина: пола килограма лубенице
  • Ручак: 200 грама рибе или пилетине и тањир салате од поврћа
  • Вечера: Лубеница (пола килограма на сваких 15 килограма Ваше телесне масе)

Уколико примењујете обе дијете, за десет дана ћете изгубити осам килограма. Наравно након тога, како Вам се изгубљени килограми не би вратили, не треба да се вратите старом режиму исхране, већ треба да примењујете здравији режим исхране који за циљ има мршављење. Дијета са лубеницом треба да Вам послужи као мотивација да почнете здравије да се храните, као и да избаците токсине из свог организма.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.