Oglas
· · Komentari: 0

Idealna za hladne zimske dane: Evo kako da napravite supu sa KNEDLAMA na TRI načina (RECEPT/VIDEO)

Ona je uvek na stolu ko svih dobrih domaćina, knedle za supu na 3 načina

1667545807_supa.JPG
Foto: Youtube printscreen/Bakina kuhinja
Oglas

Kako biste se zagrejali tokom zimskih hladnih dana, najbolje rešenje je da pripremite domaću supu sa knedlama po receptu iz bakine kuhinje.

Pročitajte još: Recept za domaće BAJADERE: Napravite omiljnu slavsku POSLASTICU bolje neko ikad

Potrebno je za supu:

1/2 pileta
šargarepa,celer, peršun paštnak
1 manji krompir
1 manji prepečen luk
nekoliko zrna bibera
peršunov list
so začin

Priprema
Knedle za supu 

Prvi način

U tanjir staviti na vrh male kašičice masti (može i ulja) dodati dodati 1 jaje i dobro izjednačiti , dodati 5-6 kašika griza i na vrh noža praška za pecivo izmešati.. Kašičicom vaditi  na vrh kašičice i spustiti u supu. Kuvati 2-3 min. Dodati peršunov list Naša supa je gotova.


Knedle na drugi način:

Umutiti jedno belance dobro u čvrs šne dodati žumance i malo ulja i 4 -5 kašika griza . Sve izjednačiti i vaditi kašičicom.  

Pročitajte još: Doručak koji će vaša deca obožavati: Napravite im sendvič uobliku srca (RECEPT/VIDEO)

Treći način:

Jedno belance umutiti u jako čvrst šne viljuškom, dodavati po malo griza oko 4 kašike ravne  dobro izjednačiti i vaditi kašičicom i spuštati u supu..

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas