· · Komentari: 0

PRAZNIČNA TRPEZA: Potrebna su vam svega 3 SASTOJKA - Nema pečenja, gotov za tili čas (RECEPT/VIDEO)

Sjajan recept za novogodišnju trpezu

1672044869_kolac.png
Foto: Youtube/printscreen/ Quick Simple & Delicious

Ako i dalje ne znate šta ćete spremati, a uz to nemate puno vremena - ovo je idealan recept za vas. Nema pečenja, a ukus je fantastičan.

Sastojci:

  • 800 ml kondenzovanog mleka
  • 250 gr kolačića sa cimetom
  • 180 ml limunovog soka

Pročitajte još: Grčki PIRE KROMPIR: Pravi se bez mleka i putera

Priprema:

  1. U kondenzovano mleko dodajte limunov sok, pa mešajte oko minut dok ne dobijete čvršću smesu. Potom ostavite da odstoji 5 minuta.
  2. Obložite pleh providnom folijom, poređajte keks, pa dodajte fil. Ređajte i filutje dok ne utrošite materijal, a poslednji red bi trebalo da bude fil.
  3. Ostavite da se ohladi u frižideru 3 do 4 sata, pa ukrasite mlevenim keksom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.