Oglas
· · Komentari: 0

Sjajan trik: Evo kako plavi paradajz ispohujete na savršen način (RECEPT/VIDEO)

Trik koji će vas oduševiti

1663483084_patlidzan.jpg
Foto: Youtube printscreen/Bakina kuhinja
Oglas

Iz bakine kuhinje ovoga jutra stiže nam recept za savršeno pohovani plavi paradajz.

Pročitajte još: Savršen RUČAK za celu porodicu: Rasturena MUSAKA sa piletinom, brzo i kremasto jelo kom niko nece odoleti (VIDEO/RECEPT)

Potrebno je:

1 plavi patlidžan
2 jaja
4 kašike brašna
4 kašike prezli
soli100 gr kačkavalja
peršunov list

Priprema:

Plavi patlidžan oguliti i iseći na tanje kriške...posoliti i ostaviti da odstoji 20-30 minuta, Ocediti vodu i isprati u hladnoj vodi. Ocediti. Svaki list rukom dobro utapkati u brašno, pa viljiškom provući kroz jaja da se malo ocedi . 

Rukom pritisnuti u prezle sa jedne i druge strane. Pržiti u dubokom ulju. Vaditi  na salvete i pritisnuti takodje salvetama i odozgo. 

Pročitajte još: Najukusnije TESTO: Od njega možete napraviti šta god želite, a može stajati u frižideru danima

Poredjati u pleh obloženim pek papirom i poredjati pohovani patlidjan i odozgo staviti male pločice  kačkavalja i staviti u rernu na 5 minuta samo da se kačkavalj istopi  na 220 stepeni C. Služiti kao prilog ili samostalno jelo.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas