Oglas
· · Komentari: 0

Najveća greška kod pripreme JAJA NA OKO: Sa ovim trikom će svaki put biti ukusna

Jaja na oko deo su doručka mnogih

1649071042_breakfast-4020028_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

 Jednostavno se prave, a zadržaće nas sitim makar do podneva.

Ali, da li ovaj doručak uvek ispadne ukusan? Postoji ključna greška koju mnogi prave, pa zbog nje jaja na oko ne ispadnu uvek ukusna. Prema kuvarima većina greši u količini ulja. Trik za usavršavanje hrskavo prženih jaja na oko je u ulju.

Potrebno je dosta ulja u tiganju da bi ova metoda funkcionisala, a ulje mora da bude vruće kada se dodaju jaja.

Pročitajte još: Ukus koji ćete obožavati: Dodajte samo jedan sastojak vašoj jutarnjoj kafi i osetićete pravo zadovoljstvo

- Morate da se uverite da je ulje vruće pre nego što počnete sa prženjem. Ne okrećite jaja dok se prže i začinite ih sok su u procesu prženja - ističe kuvar za Mirror.

Dodala je da je najvažniji deo procesa da budete sigurni da je ulje vruće pre nego što dodate jaja.

- Da biste dobili savršen vrh, kašičicom prelijte ulje na vrh - objasnila je.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas