Oglas
· · Komentari: 0

VIDEO KOJI JE POGLEDALO 9 MILIONA LJUDI: Očistila je zidove uz pomoć SODE bikarbone – za izvanredan efekat (VIDEO)

Veoma jednostavan trik za čišćenje zidova -potrebna su vam samo tri sastojka!

1631613939_soda.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Čišćenje zidova podelila je jedna mama na TikToku i oduševila devet miliona ljudi!

Ako imate decu u kući, a pogotovo onu uzrasta do šest godina koja voli da „žvrlja“ po zidovima, posebno ćete biti oduševljeni, kažu svi koji su pogledali ovaj video na društvenim mrežama.

Koliko god da vodite računa o higijeni kuće, čistite i perete, neminovno je da se zidovi zaprljaju. Međutim, postoji veoma jednostavan način da vam zidovi zablistaju, a dom zamiriše. Sve što vam je potrebno već imate u kući.

Trik koji je mnoge oduševio podelila je izvesna Tanja koja se na TikToku predstavlja kao „pasionirana ljubiteljka čišćenja.

@tanyahomeinspo

The hack that everyone's talking about. 8 million views #cleaningtip #tanyahomeinspo #thecleanies #cleantok #homehack #satisfyingcleans #cleaning

♬ eyeland gyal eyeland gyal me a trinimican gyal - Worship Nicki ❤️

„Evo trika za koji biste voleli da ste ga ranije znali“, rekla je u videu.

U malo većoj činiji je pomešala vodu, sodu bikarbonu i pozamašnu količinu sredstva za dezinfekciju. Malo je razmutila sastojke i u tečnost umočila valjak za krečenje. Ovlaš ga je procedila, a potom njime „prebrisala“ zidove.

Efekat je neverovatan i to bez ribanja!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas