· · Komentari: 0
NOVA SERIJA

I Ognjen AMIDžIĆ u SERIJI o JELENI Marijanović: Evo koju ulogu će igrati

Serija "Pevačica" koja je inspirisana monstruoznim ubistvom Jelene Marjanović, uskoro počinje sa snimanjem

1596877876_amigi_04082020_0058.jpg
Foto: Ataimages

Nakon Milice Pavlović koja će tumačiti ubijenu Jelenu, Vuka Kostića koji igra Zorana Marijanovića, Nataše Ninković kao svekrve pokojne pevačice, ulogu u seriji dobio je i voditelj Ognjen Amidžić, koji će tumačiti samog sebe.

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

Pročitajte još: Ovaj glumac će igrati lik Zorana Marjanovića u seriji PEVAČICA? (FOTO)

- Pozvali su me juče i odmah sam prihvatio ulogu! Oduševljen sam idejom Gage Antonijevića. Volim novitete, jedva čekam da se pojavim kao glumac u toj seriji. Glumiću sebe, tako da mi to neće pasti teško. Za seriju ćemo iskoristiti scenografiju moje emisije.

Foto: Ataimages

Pored Milice Pavlović, koja igra ubijenu Jelenu Marjanović, imaću još gostiju. Čekam da mi pošalju scenario, pa ću onda i ja ekipi serije da predložim nekoliko estradnih zvezda koje bi mogle da se nađu u kadru pored Milice. Voleo bih da u toj emisiji budu mlađi ljudi. O svim detaljima dogovoriću se ovih dana - rekao je oduševljeni Amidžić.

Pročitajte još: Snima se serija o ubistvu JELENE MARJANOVIĆ, a glavna uloga pripala OVOJ PEVAČICI

Ognjen će u emisiji ugostiti Jelenu Marijanović i trudiće se da od nje dobije odgovore na pitanja, kakav je Zoran kao muž. Koliko joj je teško u kući sa svekrvom Zoricom, ali i ostale pikanterije iz života tragično preminule pevačice. Pored Jelene Marjanović koju tumači Milica Pavlović, u studiju će biti još tri pevačice, a u najužem izboru se nalaze Katarina Živković, Milica Todorović, Sandra Afrika, Kija Kockar, Teodora Džehverović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.