Oglas
· · Komentari: 0

Bivši partner Merime Njegomir otkrio poslednje reči pevačice koje kidaju dušu

Merima Njegomir preminula je 20. novembra nakon duge i teške bolesti

1637665826_merima-1.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Merima Njegomir me je nedavno pozvala iz bolnice i rekla: "Osećam se grozno. Plašim se najgoreg!", otkrio je bivši partner pokojne pevačice Dragoljub Marković.

Pročitajte još: Ćerka Merime Njegomir se slomila od tuge na komemoraciji: Ana Bekuta kroz suze jedva pročitala potresan govor

Biznismen, koji je sa Merimom bio godinu i po dana u vezi, kaže da su oni i posle ljubavi ostali veliki prijatelji, pa su bili u kontaktu i u njenim poslednjim danima.

- Zvala me je pre dve nedelje i rekla da je veoma uplašena. Strahovala je za svoj život. Dugo smo pričali, ali to su naši privatni razgovori koji nisu za prepričavanje. Mnogo mi je žao što nisam mogao da je posetim zbog pandemije koronavirusa - priča Marković, koji je Merimu upoznao još davne 1995. godine.

- Stanovali smo u istoj zgradi i tako je počelo naše druženje. Rastali smo se na civilizovan način, bez ikakvog incidenta. Ostali smo u kontaktu, kao iskreni prijatelji i redovno smo se čuli.

Dragoljub kaže da je i on imao problema sa pankreasom, ali da je uspeo da pobedi bolest.čitajte jo

Pročitajte još: KOMEMORACIJA MERIMI NJEGOMIR: Porodica i brojne kolege odaju poslednju počast pevačici (FOTO)

- Imao sam sličan zdravstveni problem kao i Merima nakon što sam preležao kovid-19. Ona me je često zvala i bodrila. Znala je kako da ohrabri čoveka, da mu da pozitivnu energiju i snagu. To mi je mnogo značilo. Znala je šta treba da kaže i u kom momentu kako bi čoveka podigla i vratila mu samopouzdanje. Bila je ekstremno nežna žena, a u isto vreme i snažna, što je pokazivala kroz čitav svoj život. Beskrajno mi je žao što je preminula - završava priču biznismen.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas