Oglas
· · Komentari: 0
DIRLJIVA PORUKA

"Divna žena više nije među nama": Jelena Đoković SLAVI ROĐENDAN, ali sve je stavila u drugi plan zbog jedne Vesne (FOTO)

Divan dan u porodici Novaka Đoković

1655456161_pjimage---2022-06-17T105524.587.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ jelenadjokovicndf
Oglas

Jelena Đoković danas puni 36 godina i tu vest je odlučila da podeli sa mnogobrojnim pratiocima na Instagramu, a budući da mnogo polaže na lični razvoj i ovu priliku je iskoristila da pošalje motivacionu poruku svim ljudima.

Pročitajte još: PALA VERIDBA! Voditeljka koja je nekad važila za NAJLEPŠU učesnicu Zadruge, pokazala verenika (FOTO)

U objavi, pored fotografije gde pruža ruke ka nebu, napisala je:

"Na današnji dan pre 36 godina sam se rodila ja, ali i jedna divna žena koja nije više među nama - Vesna Krmpotić koja je iza sebe ostavila predivne knjige koje sa puno ljubavi, pažnje i zahvalnosti čitam. Inspirisana, nadahnuta i vođena… divna Vesna. Evo stihova koje želim danas da podelim sa vama iz njene neverovatne knjige 108x108: “Ništa ne trebaš činiti, naprotiv, trebaš toliko toga ne činiti.To je tvoj najvažniji posao, tvoja najdinamičnija akcija: ne činiti toliko toga što činiš. Tolike reči koje si izgovarala, čuće se kad zašutiš. Zaustavi korak, zaustavi misao o koraku; zaustavi kretanje, zaustavi želju za kretanjem. I u tišini te zaustavljenosti postani svjesna kako jako, kako odasvud putevi mijenjaju smer - više ne vode od tebe, već K tebi."

Jelena je i na Instagram storiju podelila seriju Vesninih citata i time otkrila koliko joj je ova hrvatska književnica značila i čak je i svoj rođendan stavila u drugi plan, kako bi joj odala počast.

Pročitajte još: TRUDNA VODITELJKA! Marija Egelja očekuje prvu bebu, a evo ko je misteriozni izabranik (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram/jelenadjokovicndf

Novak joj uvek nije čestitao dragoj rođendan javno, ali verujemo da neće izostati posebna čestitka kao i svih godina do sad.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas