Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Dženifer Lopez objavila je snimak bez šminke o kome priča svet: Da li vidite razliku? (FOTO)

Dženifer Lopez je tokom cele godine bila jedna od glavnih tema iz sveta Holivuda. Delom zbog novih filmova koje je snimala, a najviše zbog obnovljene veze sa Benom Aflekom.

1640679845_19a31247469361de3d369cfee966127854095d38.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zakoračila je u šestu deceniju, izgleda odlčno, ali je često na meti kritika zbog navodnog postavljanja obrađenih fotorgafija na društvenim mrežama. Pevačica i glumica rešila je da stavi do znanja svima kako izgleda bez šminke.

Pročitajte još: KERI BREDŠO je samo nadimak: Znate li kako glasi puno ime glavne junakinje popularne serije "SEKS I GRAD"?

Dženifer je na društvenim mrežama objavila snimak na kom je u potpunosti bez šminke. Snimak je izazvao različite reakcije.

Međutim, dobila je drugačije komentare, neki su bili oduševljeni jer je objavila snimak bez šminke i pokazala da izgleda kao svaka žena, dok su drugi komentarisali kako nije ni nalik osobi na Instagramu.

"Žena ima više od 50 godina i izgleda bolje od većine devojaka i sa i bez šminke", "Ovako izgleda jedna negovana žena. Svaka čast", samo su neki od komentara.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas