· · Komentari: 0

Jelovnik Naomi Kembel tajna je njene savršene figure u ŠESTOJ DECENIJI: Tri namirnice NIKADA NE JEDE

Bivši kuvar svetski poznate manekenke otkrio je kako izgleda njen jelovnik

1655835699_profimedia-0636065356.jpg
Foto: Profimedia

Jednom prilikom, Naomi je izjavila da jede samo jednom dnevno i da "obično večera u doba ručka". To je izazvalo burne reakcije javnosti koji su bili šokirani ovim izjavama.

NJena ishrana je do skoro bila tajna, sve dok šef njene kuhinje, Šon Džon, nije sa javnošću podelio šta to slavna manekenka jede, ali i koje namirnice nikada ne konzumira.

Pročitajte još: Radost u domu Živojinovića, oglasila se Lepa Brena: Aleksandra i Filip obeležavaju važan datum (FOTO)

Po rečima njenog kuvara i to jedno jelo koje pojede tokom dana, mora biti pripremljeno po specifičnim propisima.

- Kuvam za nju već celu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je "ital", što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija - otkrio je Šon za Page Six i dodao da Kembel ne konzumira često hranu iz njegovog restorana.

Već godinama, ona ne jede proizvode na bazi mleka, piletinu i namirnice koje sadrže gluten. Sve je to strogo zabranjeno u njenom režimu ishrane.

- Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvek će tražiti da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvek kreiram neko novo jelo - dodao je Šon.

Pročitajte još: Ilon Mask ima transrodnu ćerku: Podnela je zahtev za promenu imena i prezimena, a sa ocem ne želi nikakav kontakt

- Naomi obožava različite ukuse. Ne odobrava so i biber, ali joj se veoma dopada začinsko bilje - otkrio je malu tajnu njen šef kuhinje.

Naomi je svojevremeno objasnila da jede samo kada je potrebno.

- Jedem kada imam potrebu i ne izgladnjujem se. Ukoliko neki dan ne osećam potrebu za hranom, jednostavno ne jedem, pijem vodu i sokove. Zavisi od toga kako se osećam. Tokom letnjih mesci i vrućina samo želim da pijem sokove - rekla je manekenka u jednom intervjuu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.