Oglas
· · Komentari: 0

KAKAV ŠOK! Da li ste znali da je Neda Ukraden BILA U VEZI sa ovim POZNATIM muškarcem: On je danas u srećnom braku sa PEVAČICOM! (FOTO)

O ljubavnom životu Nede Ukraden pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

1631194376_neda.JPG
Foto: Instagram Printscreen
Oglas

Popularna pevačica Neda Ukraden nakon razvoda od Milana Bilbije navodno je bila u emotivnoj vezi sa Sašom Popovićem.

Neda svoj ljubavni život nije nikada ekponirala u javnosti, a osamdesetih, nakon razvoda "šuškalo" se da je u romantičnoj vezi sa Sašom, koji je tada bio član "Slatkog greha" i u stopu je pratio Lepu Brenu.

Foto: Printscreen

Saša i Neda navodno su bili u vezi nakon njenog razvoda, prenosi Golssy, a nakon njihovog raskida Popović je uplovio vezu sa njenom koleginicom Zlatom Petrović.

Nakon što je okončao vezu sa Zlatom, Popović je otpočeo vezu sa Suzanom Jovanović, sa kojom je i danas u braku, a oni važe za jedan od najskladnijih poznatih parova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Saša je sa Suzanom u braku već 23 godine, a sa njom je dobio ćerku Aleksandru koja ne voli da se eksponira u javnosti i bavi produkcijom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nedom kako bi sa proverili ove navode, ali do objavljivanja teksta pevačica nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas