Oglas
· · Komentari: 0

Kejt Midlton još uvek misteriozna o zdravstvenom stanju: Princ Vilijam je svakodnevno posećuje

Princeza Kejt Midlton primljena je na kliniku 16. januara, nakon čega je podvrgnuta operaciji abdomena, a još uvek nije poznato kakav je tačno problem imala.

1706431193_profimedia-0827970850.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ od Velsa svakodnevno posećuje svoju suprugu, princezu Kejt, koja se oporavlja u bolnici, navodi se u novom izveštaju, piše britanski Hello. On je od kada mu je supruga u bolnici smanjio svoje radne obaveze - poslednji put je viđen u javnosti 18. januara, kada se sam odvezao u bolnicu u Londonu.

Objavljeno je da troje dece kraljevskog para, princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i petogodišnji princ Luis, tek treba da posete svoju majku. Prema The Sunu, braća i sestre su proveli prošlu nedelju sa bakom i dedom, Majklom i Kerol Midlton, u njihovoj kući u Berkširu.

Prošle nedelje Bakingemska palata je potvrdila da se očekuje da će buduća kraljica ostati u bolnici do 14 dana pre nego što se vrati kući kako bi nastavila sa oporavkom. Palata je odbila da potvrdi od čega se Kejt leči, ali je potvrdila da stanje nije kancerogeno. U saopštenju, palata je dodala:

- Princeza od Velsa ceni interesovanje koje će ova izjava izazvati. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što je moguće više normalnosti za svoju decu i njenu želju da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni.Kensingtonska palata će, stoga, pružati najnovije informacije o napretku NJenog Kraljevskog Visočanstva samo kada bude bilo značajnih novih informacija koje treba podeliti. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće angažmane. Raduje se vraćanju što je više moguće, što je pre moguće.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas