Oglas
· · Komentari: 0

KOPIRA SVEKRVU: Nakon priča da Nikola Peltz nije u dobrim odnosima sa Viktorijom Bekam, ona SVE VIŠE PODSEĆA na nju (FOTO)

Kada je ofarbala kosu u tamnu nijansu, mlada glumica i stilom i pojavom sve više liči na slavnu Poš

1668948986_Bekamovi--3--naslovna.png
Oglas

Sudeći po pisanju u štampi, Viktorija Bekam nije u velikoj ljubavi sa snajom -Nikolom Pelc Bekam.
Dok se šuška o ovom odnosu svekrve i snaje, Nikola navodno negira sve tračeve, i sve više liči na svoju poznatu svekrvu.
Nekada plavuša, Nikola je nakon venčanja svoju kosu ofarbala u tamno smedju, pa na slikama neodoljivo podseća na Viktoriju.

Foto: Instagram/ printscreen/ nicolaannpeltzbeckham

Kada se mladi par pojavi u javnosti, Bruklin i Nikola ponekad veoma zaliče na Poš i Dejvida, iz mladjih dana. Na jednoj slici, gde ona nosi velike crne naočare i traku za kosu, dok za ruku drži Bruklina, teško je razaznati da li je u pitanju njegova supruga ili njegova slavna majka.
Na kraju, bolje je da kopira njen stil, nego da su u svadji kao što se navodi. 

Foto: Shutterstock

Pročitajte još: KOJOJ BOLJE STOJI: Jelena Karleuša i Maja Berović u istoj odevnoj kombinaciji (FOTO/VIDEO)

Čini se da mladi par inspiraciju pronalazi u uskladjenim stajlinzima njegovih roditelja, koji su se ovako često pojavljivali 2000-tih godina, uskladjujući boje i stil.

Foto: Profimedia

Inače, Bruklin se upustio u kulinarske vode, pa često svoje recepte deli na društvenim mrežama. A sve je iznenadila činjenica da je tokom venčanja, pored svog, dodao i prezime svoje supruge, kao i ona njegovo.

Pročitajte još: NEPREPOZNATLJIV: Majkl Daglas šokirao, kada se nedavno na jednoj utakmici pojavio sa dugom kosom. Šta se sa njim dešava? (FOTO)

Mlada Nikola, na navode o svadji sa svekrvom, odgovorila je:
-Nijedna porodica nije savršena. To nije svadja! Svuda čujem tu reč.Mislim da su nešto pogrešno shvatili, i sada to nazivaju svadjom, i dodaje:
-Mislim da je sve počelo, kao što sam i pre rekla, zato što za venčanje nisam nosila Viktorijinu haljinu.

Priče o zategnutim odnosima izmedju njih dve, podgrejane su činjenicom da se Viktorija ne nalazi ni na jednoj slici koju je Nikola objavila sa venčanja.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas