Oglas
· · Komentari: 0

Stavili tačku na vezu: Raskinuli KIM KARDAŠIJAN i PIT DEJVIDSON, ovo je razlog

Poznati par stavio tačku na vezu

1659792759_profimedia-0687564541.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vest da su Kim Kardašijan i Pit Dejvidson raskinuli iznenadila je mnoge. Par je u vezi bio devet meseci a izvor blizak njima otkrio je da su ostali u prijateljskim odnosima, a da je razlog rastanka česta razdvojenost.

Pit je bio prvi muškarac koga je Kardašijanka poljubila od kada je u februaru podnela papire za razvod od svog supruga Kanjea i činilo se da su jako srćni zajedno. Međutim stvari nisu uvek onakve kakvim se čine.

Foto: Profimedia

Pit je nedavno u jednom intervjuu priznao da je spreman da postane otac i istakao da mu je uloga oca najveća životna želja.

"Definitivno sam porodični čovek. Najviše želim da imam decu. To je moj san. To uopšte nije kliše, već najbolja stvar koju čovek može da uradi u životu. Pripremam se za to važno poglavlje. Samo pokušavam da budem dobar tip, razvijam se i budem bolji, tako da mi bude lakše jednom kad se to dogodi", objasnio je Pit kako se priprema za očinstvo, a onda i ispričao da je tragična smrt oca zauvek promenila njegov život.

Pročitajte još: Kloi Kardašijan dobila drugo dete nekoliko meseci nakon raskida sa košarkašem: Da li će mu oprostiti neverstvo?

"Stalno govorim svojim prijateljima, 'da je sve bilo u redu, da sam imao normalno detinjstvo verovato bih bio građevinski radnik i bio bih najsretniji čovjek'",  našalio se Pit.

NJegov otac je bio vatrogasac i poginuo je u terorističkom napadu u NJujorku 11. septembra 2001. godine, kada je Pit imao samo sedam godina.

Foto: Profimedia

Podsetimo, pored Kim, poznati komičar je bio u vezi sa mnogim poznatim damama, među kojima su i 20 godina starijom Kejt Bekinsejl, pevačicom Arijanom Grande, glumicom Margaret Kvoli i mnogim drugima.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas