· · Komentari: 0

LEPA BRENA je pre pevanja bila BEBISITERKA, a čuvala je sadašnju koleginicu (VIDEO)

Zvezda naše estrade nije oduvek živela u luksuzu

1659702145_brena_bitef_17122019_0012.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pre nego što je postala najveća muzička zvezda zemlje i regiona, Lepa Brena je morala da radi kao bebiisterka kako bi mogla da se školuje u Beogradu.

NJena porodica je živela skromno, tako da je ona kada je došla u prestonicu, radila kao dadilja. Čuvala je Anu Štajdohar koja joj je posle mnogo godina postala koleginca. Sama Ana, kroz šalu kaže, da ju je Brena predodredila za bavljanje muzikom.

Pročitajte još: Kakva majka, takva ćerka: Naslednica Dubravke Mijatović izgleda isto kao ona (FOTO)

"Tog perioda se zapravo i ne sećam, jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja. Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace. Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota. Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom", rekla je Ana jednom prilikom za domaće medije.

 

Danas Brena živi u vili a Bežanijiskoj kosi, a iza sebe je ostavila veliku karijeru i mnoge uspehe. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.