· · Komentari: 0

Nakon bure dolaze lepe informacije: Muzej Gremi predstavlja prvu izložbu posvećenu Šakiri

Šakira ima razloga da se raduje

1674810647_ee6ba0338a4363c2d8d1e1e2165127dfde89dd51.jpg
Foto: Profimedia

Šakira u poslednje vreme prolazi kroz buran raskid, ali su sada usledile i lepe informacije za latino umetnicu. Muzej Gremi predstavlja prvu izložbu posvećenu pevačici. Ekskluzivna izložba istražuje njen put ka jednoj od najuspešnijih pevačica na svetu i razbijanju granica za latino umetnike, prenosi Hola.

Šakira je svoju karijeru započela pre više od tri decenije. Prodala je preko 85 miliona ploča širom sveta i osvojila je brojne nagrade, uključujući tri Gremija, 12 Latino Gremi nagrada i više američkih muzičkih nagrada.

Jedna je od 10 najboljih umetnica svih vremena na Jutjubu sa preko 20 milijardi pregleda. Zbog svih njenih dostignuća Gremi muzej je rešio da joj oda počast. Šakira je među prvim latino umetnicima započela karijeru spajajući različite elemente zahvaljujući njenoj mešovitoj etničkoj pripadnosti i multikulturalnim korenima. Šakira, koja je Libanka po očevoj strani, uključila je arapski ples i melodije u svoje pesme uz mejnstrim pop-rok melodiju uz koju je odrasla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Čast mi je što je put moje karijere prikazan u Gremi muzeju. To je svedočanstvo o toliko neizbrisivih trenutaka koje cenim, i tako sam srećan što mogu da oživim ta sećanja sa onima koji me podržavaju kao umetnika i koji nastavljaju da me podržavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.