· · Komentari: 0
ŠOK

Osveta princa Čarlsa: Deca Harija i Megan neće dobiti titule?

Problemi u kraljevskoj porodici ne prestaju

1630049667_megan.jpg
Foto: YouTube printscreen /Oprah show

Princ Čarls zbog duge tradicije koju krasi njegova porodica, morao je da se odluči na drastične promene.

Pročitajte još: Rada Manojlović proslavila rođendan: Lepršava haljinica, zlatne svećice i širok osmeh (FOTO)

Odlučio je da smanji veliki broj monarhije zbog pritiska javnosti, koja je ovu porodicu počela da posmatra sa sve manje poštovanja i ozbiljnosti. Ukoliko princ Čarls preuzme tron i postane kralj, dogodiće se drastične promene, a među njima je i ta, da deca princa Harija i Megan Markl nikada neće dobiti kraljevske titule.

Princ Čarls može promeniti odluku ukoliko preuzme presto

Iako je po sadašnjem pravilu da unuk polaže pravo da bude princ, monarhija je ta koja sve menja povremeno, pa Harija i njegovu suprugu može nakon brojnih skandala koštati titula. 

- Čarls shvata da javnost ne želi da plaća ogromnu monarhiju. Ovim tempom, kako je rekao, balkon u Bakinghemskoj palati verovatno bi se srušio - tvrde iz palate, a prenose britanski mediji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.