Oglas
· · Komentari: 0

POSTALI BAKA I DEKA: Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur na svet je donela ćerku, kojoj je dala neobično ime (FOTO)

Porođaj se dogodio u kući

1682496678_Brus-I-demi-naslovna.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Rumer Vilis (34), najstarija ćerka Demi i Brusa Vilisa, postala je mama. Ona je sa svojim partnerom Derekom Ričardom Tomasom dobila ćerku, kojoj su dali ime Luleta Isli.
Ovo je prvo dete za Rumer, a koliko je oduševljena svojom novom ulogom, pevačica i glumica je napisala uz prvu sliku bebe:

- Čista Magija, prenela je ona svoj osećaj na Instagramu.

Baka Demi nije krila uzbuđenje, pa je u komentarima dodala:

- Čista ljubav za ovu malu ptičicu, uz emotikon srca.

 

Takođe se oglasila i supruga Brus Vilisa, Ema Heming Vilis, koja je napisala:
- Bože, volimo je toliko mnogo.

Sestra Talula je kao ponosna tetka dodala
- Zdravo malena latice. Toliko si nam nedostajala, tako dugo. Voleću te svakog časa svakog dana! Tvoje tetke su opsednute tobom.

Kako je novopečena majka napisala, svoju prvu bebu je donela na svet u svom domu, 18.aprila. Nema sumnje da će malena Luleta doneti mnogo radosti porodici, kao i svom deki Brusu Vilisu, koji se bori sa neurološkom bolešću Afazijom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas