Oglas
· · Komentari: 0

Prijatelj Breda Pita otkriva u kakvom je stanju glumac nakon UVREDA SINA: "Ima veliko poštovanje prema svakom svom detetu"

Nakon što je isplivala objava na Instagramu u kojoj Paks Džoli Pitnaziva oca pogrdnim imenima, te navodi da se najmlađa deca "tresu od straha u njegovom prisustvu", mnogi su ostali zatečeni

1700670277_5c931bd057201b4d4da097332169f74663a8160a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Istina je da je Paks ovo učinio još kada je imao šesnaest godina, navodno sa svog privatnog profila, uz fotografiju Breda Pita. On je u nizu priča posvećenih ocu, naveo još da je život sa njim bio "konstantan pakao".

Sada kada je sadržaj njegovih objava isplivao u javnost, osobe bliske slavnom glumcu navode da se on oseća "depresivno jer se sve provlači javno". Insajder je za The Sun izjavio: "Frustrirajuće je videti da se Bred predstavlja kao neka 'loša osoba', kada je to daleko od istine." Izvor je još dodao, da Bred ima veliko poštovanje prema svakom svom detetu, i da mnogo govori to što je odabrao da se bori "dostojanstvenim ćutanjem"o situaciji.

Anđelina Džoli je usvojila Paksa iz sirotišta u Vijetnamu 2007, kada je imao samo tri godine. Bio je napušten od majke koja je bila heroinska zavisnica. Kada je Bred ušao u njihov život, i on ga je kao i ostalu decu zvanično usvojio, kao Anđelinin zakonski suprug u to vreme.

Po svemu sudeći, nakon što je razvod izazvan zbog sukoba sa najstarijim sinom Maksom na privatnom avionu, da je Bredov odnos sa Paksom poprilično zategnut.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas