Oglas
· · Komentari: 0

Princ Vilijam posetio KEJT MIDLTON u bolnici: Odložio sve obaveze i došao vidno zabrinut (FOTO)

Princ Vilijam je odlučio da odloži sve svoje obaveze kako bi bio sa decom i pružio podršku svojoj supruzi

1705585015_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-i-princ-Vilijam.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Vilijam posetio je danas Kejt Midlton u londonskoj bolnici gde se ona nalazi od prekjuče, i gde je bila podvrgnuta operaciji abdomena. Kako je juče saopštila Kensingtonska palata princeza od Velsa oseća se dobro i hiruški zahvat je uspešno obavljen. Biće u bolnici 10 do 14 dana dok će oporavak trajati dva do tri meseca. nakon te vesti Bakingemska palata izdala je saopštenje da će kralj Čarls III imati naredne nedelje hirušku proceduru zbog uvećane prostate. Javnost u Britaniji je zabrinuta, a veći broj stručnjaka prokomentarisao je dešavanja.

Vilijam je fotografisan kako odlazi u Vindzor nakon posete, zbog situacije sa Kejt Midlton odložio je sve službene obaveze i brinuće o njihovoj deci. Prestolonaslednik je viđen u automobilu od 139.000 funti, u pratnji telohranitelja.

Foto: Profimedia

Kejt Midlton provela je drugu noć zaredom u bolnici, princ Vilijam obustavio je službene dužnosti dok princeza boravi u londonskoj klinici, to će potrajati i za vreme njenog oporavka.

Roditelji princeze od Velsa Kerol i Majkl Midlton kao i sestra Pipa i brat Džejms Midlton pomerili su sve svoje obaveze kako bi bili uz nju dok se bude oporavljala u Vindzoru.

O dešavanjima u vezi sa Kejt i Čarlsom bilo je sinoć reči u emisiji Pirsa Morgana u kojoj je gostovao čuveni doktor Mark Sigel. Rečeno je da su dva obaveštenja sa dvora, naravno, bila isplanirana na šta ukazuje podatak da operacija Kejt Midlton nije bila iznenada, odnosno da se radilo o planiranom zahvatu, kao i da princeza nije hitno prebačena na kliniku. Isto je i sa Čarlsom koji je osećao simptome, a onda je doneta odluka o operaciji.

"Zdravstvena kriza na dvoru" dovela je do nesvakidašnje situacija da su dva istaknuta člana porodice u bolnici, dok je Vilijam odložio obaveze. Princeza Ana i princ Edvard navode se kao glavne uzdanice tokom teške situacije.

Javnost je zabrinuo podatak da će Kejt biti u bolnici do 14 dana, kao i da će morati da se oporavlja dva do tri meseca.

- Veoma sam zabrinut, verujem kada kažu da nije u pitanju rak. Možda je benigni tumor, ginekološka operacija, ona je rodila troje dece za pet godina. Nakon svake operacije abdomena idete kući za dan-dva. Nešto je pošlo naopako, brinu me komplikacije, brinu me infekcije, dve nedelje u bolnici i oporavak od tri meseca mi govori da je nešto pošlo po zlu - objasnio je doktor i istakao da se o potencijalnim komplikacijama ništa ne govori.

Napomenuo je da ima snažan osećaj da će Kejt biti dobro, ali da" tri meseca oporavka ukazuju da se radi o nečemu ozbiljnom".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas