Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

ŠAKIRU usred Barselone napali VEPROVI: NJena NEPRIKLADNA objava na društvenim mrežama RAZBESNELA pratioce (FOTO)

Pop kraljica je bila šokirana kada su je u sred Barselone napali.

1633071982_SakiraEpapolozena.png
Foto: EPA
Oglas

Šakira (44) je na Instagramu objavila da je šetala parkom sa sinom Milanom (8) i nije ni sanjala šta će joj se dogoditi.

Pročitajte još: Šok na dodeli Emi nagrada: Megan Markl ISMEJANA i ponižena!

Veprovi su oteli Šakiri tašnu

Šakiru su, naime, napali i oteli joj torbu. Naime, ona je objavila da su je napala "dva vepra" i da su joj otela tašnu.

- Napali su me i društvu osmogodišnjeg sina i oteli moju skupu tašnu - rekla je Šakira.

Tašnu su tresnuli o drvo

U "skupoj tašni" su se nalazili mobilni telefon i novčanik. Napadači su odmah zamakli za drvo, ali ni Šakira nije ostala zatečena. Potrčala je za njima, a oni su tašnu tresnuli o drvo i sve uništili u njoj.

Pročitajte još: Kako, zaista, izgleda Džoan Kolins (88)? Objavljena RETKA fotografija glumice bez perike (FOTO)

Šakira je sa sinom uzela tašnu i otišla. Šakira i Žerar Pike nisu objavili u kom se parku dogodio incident, kao ni da li je neko povređen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Susret sa divljim svinjama u mediteranskim zemljama nije retkost. Nedavno su mnogi prijavljivali da su videli veprove u gradskom zabavnom parku Tibidabo, ali i u drugim delovima Barselone.

Pročitajte još: Bili su SEKS SIMBOLI: Oni su upropastili sebi život plastičnim operacijama! (FOTO)

Divlje svinje su pametne i izuzetno opasne životinje.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas