Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Tanja Savić proslavila rođendan, a evo da li joj je političar čestitiao rođendan

Pevačica je juče proslavila rođendan

1647848091_tanja-savic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Tanja Savić, proslavila je rođendan na Kopaoniku i tom prilikom otkrila kakvi je iznenađenje doživela od svojih sinova, ali i prijatelja koji su odlučili da joj ulepšaju jučerašnji dan.

Pročitajte još: "Razvela sam se, prodala sam kola zbog pesme..." Pevačica Goga SEKULIĆ ogolila dušu o svom životu

Tanja je otkrila i šta je sebi poželela za rođendan: - Poželela sam sebi da budem zdrava, jer sada živimo u neizvesnosti. Nije mi bilo u planu, ja i moj menadžer imamo takav dogovor da nemamo dogovor, rekla sam da mi je rođendan 20. marta i volela bih da ništa ne radim tog dana - rekla je pevačica u emisji "Premijera vikend Specijal" i dodala:

- Stvarno je bilo lepo, ja sam tu uvek za svoju publiku. Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pevali su mi ''Danas nam je divan dan'', oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak - rekla je Tanja i dodala da su deca sada srećna:

"Maštam o princu na belom konju"

- To se negde nagradi i vrati kao nešto najlepše, činim dobro kako bi mi se vratilo. Sve je karma. U poslednje vreme mnogo radim, ne mogu mnogo da se posvetim sinovima. Trudim se da kada sam sa njima, da im posvetim pažnju. U školi im je zaista prelepo, sada su se navikli, imaju društvo i simpatije. Mnogo mi se sviđa škola - kaže ona i otkrila da li joj je Draško Sranivuković čestitao rođendan, kao i da li je sa njim u vezi:

Pročitajte još: Kriju ih kao ZMIJA noge! Ovo su prava imena PEVAČA sa domaće estrade (FOTO)

 

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe konj samo - otkriva Savićeva.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas