Oglas
· · Komentari: 0

Tuga u porodici Šon Pena: Slavnom glumcu peminula majka poznata po brojnim ulogama u filmovima i serijama

Glumica preminula u 94. godini

1665475376_rajan-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Ajlin Rajan, preminula je u svom domu u Malibuu.  Bila je najpoznatija po ulogama u serijama "Little House On The Prairie" i "Bonanza", inače glumica je bila majka Majkla Pena, glumca Šona Pena (62) i pokojnog glumca Krisa Pena , koji je preminuo u 40. godini zbog srčanih problema.

Pročitajte još: Kralj Čarls ima neobičan zahtev: Svakog jutra ga budi muzičar

Ajlin se udala za glumca i reditelja Lea Pena 1957. i ostala u braku sa zvezdom sve dok njegove smrti 1998. Njeno prvo pojavljivanje na televiziji usledilo je nekoliko godina pre nego što se udala, kada se pojavila u dramskoj seriji "Goodiear Television Plaihouse" 1955. godine.

Pre toga je glumila na Brodveju, debitujući na sceni u produkciji "Pevaj do sutra" 1953. godine.

Nakon što se udala za Lea, glumila je u brojnim projektima na kojima je njen muž radio, uključujući epizode ​​"Cannon", "Matlock", kao i "Little House On The Prairie".

Na velikom platnu režirao je film Presuda u Berlinu iz 1988. u kojem je Ajlin glumila Gertu Ks.

Njena glumačka karijera je stala kada je postala majka, ali kasnije je imala male nastupe u projektima kao što je "At Close Range" 1986. U njemu je glumila baku likova koje su igrali njeni sinovi iz stvarnog života Šon i Kristofer.

Igrala je u nekoliko drugih filmova zajedno sa Šonom, uključujući "Indijski trkač" iz 1991., "Čuvar prelaza" iz 1995., "Ja sam Sam" iz 2001. i produkciju "Svi kraljevi ljudi" iz 2006.

Pročitajte još: Kumstva na našoj estradi su veoma česta pojava: Da li znate koji pevač je venčao glumca Nenada Jezdića?

Njeno poslednje pojavljivanje na ekranu bilo je u produkciji "Pravila se ne primenjuju" Vorena Bitija iz 2016. Nakon vesti o njenoj smrti, fanovi su na društvenim mrežama poslali poruke saučešća. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas