Oglas
· · Komentari: 0

VREDNI DAROVI NA DODELI OSKARA: Otkriveno šta se nalazi u ovogodišnjim poklon-kesicama

Nominovani će ove godine, kao i svake, dobiti vredne darove u poklon-kesici.

1710083516_ca3af2bffe709019751faf9e6cd7011b90abadb6--1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovogodišnju oskarovsku poklon-kesicu, nazvanu Everyone Wins (Svi pobeđuju) osigurala je poznata marketinška firma "Distinctive Assets" sa sedištem u Los Anđelesu. 

Pomenute poklon-kesice će dobiti svi koji su nominovani za glumu i režiju. 

Neke od najskupljih stvari koje će zvezde dobiti uključuju: 

- all-inclusive boravak u "Chalet Zermatt Peak" u Švajcarskoj

- sedmodnevni velnes spa "Golden Doora" u blizini San Diega

- boravak od tri noćenja u privatnoj vili u "Saint-Barth Paradiseu" na Karibima

- luksuzni kuhinjski aparati "Thor Kitchen"

- 10.000 obroka za kućne ljubimce

- cela linija "Miage" luksuznih proizvoda za njegu kože

Iz kompanije koja je zadužena za poklon-kesice, kažu da cilj "nije samo deliti besplatne stvari, već unaprediti proizvode i brendove koji prihvataju raznolikost u kategorijama lepote, hrane i zabave".

Ima tu i nešto jeftinijih stvari kao što su:

- blender

- kokice

- održivi rančevi i ručne torbice ručne izrade

- prenosni infracrveni roštilj

- dizajnerski jastuk

Za sada nije poznata tačna vrednost ovogodišnje oskarovske poklon-kesice, no jasno je da se radi o ogromnoj cifri. Prošle godine, vrednost kesice je iznosila 125 hiljada dolara.

(Informer)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas