Oglas
· · Komentari: 0
HEROJI

"Bila sam u kolima, ZAZVONIO je telefon i tako je sve POČELO": Ovo je priča o HEROINI Isidori (27) i borbi protiv KORONE (VIDEO)

Teška vremena traže veliku hrabrost i stvaraju velike heroje. Isidora Petković je upravo to - kovid heroina!

Oglas

Doktorka Isidora Petković ima 27 godina i pravi je heroj.

Nepoznat virus, pacijenti koji ne znaju šta im se dešava, rad u kompletnoj opremi - Isidora nije ni sanjala šta je čeka kada je poput mame i tetke upisala Medicinski fakultet.

Pročitajte još: "Znam da ćeš biti tužna, ali PRESELILA SAM SE U SRBIJU i ŽIVIM kao u BAJCI!"

Isidora u ambulanti

Istina, nije mogla to da pretpostavi ni prošlog oktobra kada je počela da radi u Domu zdravlja Stari Grad. Godinu dana kasnije posao je radila u rukavicama, sa maskom, dvostrukim mantilom, kapom preko glave!

U trenutku kada su mnogi uživali u radu od kuće, Isidora se nalazila se u kolima sa dečkom kada je zazvonio telefon.

- Pozvala me je načelnica i saopštila da prelazim u kovid-ambulantu, nije mi bilo svejedno - seća se Isidora.

Pročitaje još: Natalija je RUSKINJA koja se sa petoricom sinova preselila u Srbiju! Deci na rane stavlja čili, a za to postoji DOBAR RAZLOG! (Foto)

Isidora ispred kovid-ambulante

Međutim, nije uplašena zbog virusa, nije je plašio rad, već činjenica da živi sa majkom koja je hronični bolesnik. Od tog trenutka, Isidora je sa još trojicom mladih kolega počela da leči pacijente od kovida i prošla je kroz "sito i rešeto" zbog ovog virusa. Radila je u kovid bolnici KBC Bežanijska Kosa, ali i na Sajmu.

Pročitajte još: AMERIKANAC snimio video: Ne mogu da verujem KOLIKO SAM SREĆAN što ŽIVIM U SRBIJI! (VIDEO)

Pogledajte video u kojem Isidora priča da li se plašila, kako se osećala kada je shvatila da će biti na "prvoj borbenoj liniji", šta misli o našem zdravstvenom sistemu...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas