Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Retrogradni Merkur i pomračenje Sunca: Horoskop od 10. juna donosi paklenu kombinaciju

Novo pomračenje Sunca očekuje nas 10. juna u isto vreme kada vlada retrogradni Merkur. NJemu je prethodilo pomračenje Meseca, što donosi inverzije energije.

1622554758_Depositphotos_345262216_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Prvo je pun Mesec (pomračenje Meseca) uskomešao emocije, nešto je izlašlo na površinu, a zatim je mlad Mesec (pomračenje Sunca) donelo shvatanje šta je bitno, šta smo naučili i koji je naš sledeći korak. Šta će se pojaviti posle velikog čišćenja.

Pročitajte još: NAJGORI MUŽEVI horoskopa: Od njih nećete čuti volim te i uvek su sebi na prvom mestu!

Ovo pomračenje Sunca specifično je po tome što se Sunce i Mesec nalaze u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom koji je vladar eklipse, i tu će biti fokus. To nagoveštava događaje koji su povezani sa komunikacijom, informacijama, učenjem, kratkim putovanjima, okruženjem, rođacima.

Retrogradni Merkur ima glavnu ulogu i pokrenuće nas da više razmišljamo, da uzmemo više faktora u obzir, razmislimo ponovo, odredimo prioritete, reorganizujemo stvari i prevrednujemo ih.

Do kada je retrogradan?
Merkur je retrogradan do 22. juna, pa u tome periodu ne bi valjalo da započinjete stvari od životne važnosti (ako hoćete da budete baš sigurni - proširite taj period na dve nedelje pre i posle toga)

Uticaj retrogradnog Merkura na znake

Merkur će tri puta preći tačku eklipse. Biće to tri faze teme koja se odnosi na pomračenje u zavisnosti u kojoj oblasti horoskopa se nađe. Na primer, Ovnu će fokus biti na komunikaciji i učenju, Biku na novcu i zaradi, Blizanac će osetiti ovo dejstvo na svim poljima jer se nalazi u njegovom znaku, Raku će se odraziti na zdravstveno stanje, Lav će morati da koriguje svoje planove, Devici će u fokusu biti karijera, Vagi će se zakomplikovati boravak u inostranstvu ili studiranje, Škorpija neka sačeka sa zajedničkim ulaganjem, Strelcu će se odraziti na partnerski odnos, Jarac će imati zdravstvene i poslovne promene, Vodoliji će deca zadavati brige, a za Ribe bi bilo dobro da ne započinju renoviranje stana.

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Tanja Veljković Foto: V. Danilov

Interesantno je da je solarna eklipsa u Blizancima 10. juna "čist" "deža vi" solarne eklipse u Strelcu 14. decembra 2020. Isti akteri su na sceni, isti dominantni aspekti, ali je sve tačnije, preciznije i, samim tim, jače. U decembru smo u Strelcu imali konjunkciju Merkura (vladara Severnog Mesečevog čvora) sa Suncem, Mesecom i Južnim Mesečevim čvorom (pomračenje je konjunkcija Sunca i Meseca u blizini ose čvorova), i sve to u kvadratu sa Neptunom u znaku Riba. Nekoliko nedelja pre toga Merkur je bio retrogradan.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Tanja Veljković donosi spektakularan horoskop decenije do 2030. godine!

Najnoviji broj Trećeg oka

Šta retrogradni Merkur donosi u svetu?

Da se podsetimo, krenuo je direktno baš na dan kada su održani predsednički izbori u Americi, zemlji koju smo nekada nazivali kolevkom demokratije. Sada, sa vremenske distance, možemo videti koliku snagu je imala ta kvadratura sa Neptunom. Naočigled svih, odvijala se do tada neviđena medijska manipulacija i prebrojavanje glasova kakvo smo do tada mogli da vidimo samo u nekim egzotičnim zemljama.

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

Retrogradni Merkur je prethodio američkim izborima i velikoj manipulaciji.

Tako je izgledao početak faze koja upravo sada kulminira. Imamo ogoljenu nemoć i pad imperije.

Kombinacija retrogradnog Merkura i Neptuna

Sada se Merkur, koji vlada Blizancima, pa samim tim i eklipsom, opet nalazi u konjunkciji sa Suncem i Mesecom, ali je ovoga puta u retrogradnom hodu, i opet svi zajedno u kvadratu sa Neptunom. Retrogradni Merkur predstavlja okvir (od 29. maja do 22. juna) uzavrelog perioda u kojem se nalazimo i obuhvata dva pomračenja, egzaktni kvadrat Saturna i Urana, boravak Jupitera u znaku Riba.

Pročitajte još:Čuveni astrolog Tanja Veljković kaže: Večeras počinje REPROGRAMIRANJE, pred nama je istorijski trenutak

Merkur "naglavačke" je već sam po sebi dovoljan da unese konfuziju i loše zaključke, a kada je u kombinaciji sa Neptunom, sve se višestruko uvećava. Koliko god se trudili da otvorimo oči i na leđima, to će osujetiti neptunovska magla u junu, kad joj vreme nije. U prvom planu sve će izgledati jasno, a u pozadini će se dešavati nešto sasvim drugo.

Saturn i Uran donose revolucionalnu snagu.

Ako ćemo se ugledati na SAD, ovaj period je idealan za vođenje predizborne kampanje i organizovanje izbora, naročito ako vodeću ulogu u tome imaju političari rođeni u znaku Riba i Blizanaca, koji su majstori "lova u mutnom" (sada je uticaj najjači, ali trajaće narednih šest meseci). Samo nekoliko dana kasnije imamo drugi egzaktni kvadrat Saturna i Urana, koji donosi snagu revolucionarne promene koja će biti logičan odgovor na manipulaciju i podsmevanje zdravom razumu.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju TREĆEG OKA

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas