· · Komentari: 0
HIT

Mama mu je rekla da pozove nekoga ako ima problem sa domaćim zadatkom: Dečak je okrenuo policiju i postao internet senzacija! (VIDEO)

Dečak se našao u problemu sa domaćim zadatkom

1621000399_boy-4689831_640.jpg
Foto: Pixabay

Deca često umeju da budu snalažljiva, posebno kada im je potrebna pomoć. To je dokazao i ovaj dečak kada je oko problema iz matematije pozvao u pomoć policiju.

Pročitajte još: Da ne POVERUJETE: Muž na letovanju izgubio BURMU, ronioci je pronašli na RIBI! (FOTO)

Naime, kako mu je mama rekla da pozove nekoga kada ima problem sa zadacima, ovaj maleni dečak došao je na ideju da pozove policiju kako bi mu pomogla oko rešenja.

- Potrebna mi je pomoć, sa matematikom. Imam oduzimanje - poručio je dečak dispečaru koji se javio na telefon. Iako ga prvo nije razumeo u čemu je problem, kada mu je ponovio, policajac ga je upitao šta ga muči u domaćem. Mališana je mučilo koliko iznosi 5-5. Policajac ga je pitao, šta misli koji je rezultat, ali onda se iz susedne sobe začula mama:

 

@911_stories_

Follow for more 911 calls like this 😂 #fyp #kid #911 #emergency #help #math

♬ צליל מקורי - Larhgan

- Džoni, šta radiš?- dok joj je daka objašnjavao da traži pomoć od policije za matematiku.

- Šta sam ti rekla o igranju s telefonom?
 - Rekla si da nekoga nazovem ako mi treba pomoć - odgovorio je dečak.

-Nisam mislila na policiju-  zaključila je majka, a potom se snimak i prekinuo. Pogledajte razgovor zbog koga je maleni Džoni postao internet senzacija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.