Oglas
· · Komentari: 0
LEKOVITO

Muči vas STOMAK? Pravi je trenutak da odete u polje KUKURUZA i pokupite SVILU

Kukuruzna svila pomaže kod upale bešike, boelsnih bubrega i upale mokraćnih kanala.

1598444461_kuru.jpeg
Foto: Piksabej
Oglas

Delovi ženskih cvetova, poznati i kao kukuruzna svila skidaju se sa klipa, brzo se suše na jakoj promaji i u što tanjem sloju. Trebalo bi da se bere samo mlada i sočna, a nikako zrela, suva i svila tamne boje.

Pročitajte još: BESNI bez RAZLOGA? Bolesna jetra utiče na KARATER nervoznih ljudi, a DEPRESIVNIIMA je bolestan susedni ogan

Za stomak Foto: piksabej

Zahvaljujući hemijskom sastavu kukuruzna svila se upotrebljava kao lek i za razne bolesti.

Izbacuje i pesak iz bešike.

Kalijumove soli i drugi sastojci deluju kao blag diuretik i sredstvo za umirenje napona i izbacivanje peska u bešici, hroničnog cistita, nefrita i sličnih bolesti. Zahvaljujući salicilnoj kiselini ublažava i reumatične bolove.

Recept za bešiku i bubrege

Poparite 3 kašike osušene kukuruzne svile sa pola litre ključale vode, poklopite i posle dva sata procedite. Pijte tri puta dnevno po čašu, pre jela.

Recept za nefrit i oboljenje mišića srca

Pomešajte kapiku kukuruzne svile, korena maslačka i metvice. Napravite čaj i pijte tri puta dnevno.

Pročitajte još: KONAČNO: Otkriveno šta je uzrok nepodnošljivog HRKANJA! Ko OVO jede NOĆU STRUŽE

Recept za upalu mokraćnih puteva

Pomešajte po 30 grama kukuruzne svile i lista breze, dodajte po 20 grama rastavića, korena sele3na i semena lana, pa pripremite i koristite kao prethodni recept.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas