Oglas
· · Komentari: 0
Danner Vital Trail

Ne obuvate planinarske cipele da biste sedeli kod kuće - pratite staze gde god da vode (FOTO)

Uslov za uspešan “pohod” u prirodu je dobra oprema koja podrazumeva kvalitetnu I udobnu obuću

1609181278_cipele.jpg
cipele - foto: "Danner"
Oglas

Američka kompanija “Danner” u svetu je poznata po vojnoj obući vrhunskog kvaliteta. NJihove čizme, posebno razvijene za potrebe antiterorističkog tima specijalne jedinice Delta tokom obezbeđenja Olimpijade u Los Anđelosu postale su bestseler.  

Pročitajte još: “NESESER” koji život znači (FOTO)

Danner Vital đon za siguran korak, Foto: “Danner”

Ali, “Danner” ima i odličnu ponudu sportske obuće. Veoma uspešan model je Vital Trail namenjen planinarima, lovcima i trekerima. Model je nastao unapređenjem najpopularnijeg lovačkog modela, pretvorivši ga u robusne planinarske cipele za sve terene. 

To je cipela visine 15 cm, mase oko 1 kg (za par), vodootporna, topla, udobna, sa odličnim kontaktom sa podlogom i dobrom podrškom za zglobove. Gornja strana od kože i tekstila impregnirana je specijalnim postupkom, kako bi postala otporna na habanje. 

Vodootporna barijera danner draj omogućava da vlaga izlazi, ali bez propuštanja vode u cipelu, održavajući stopala suvim i udobnim tokom celog dana. 

Pročitajte još: Klizavo tlo i padavine su izazov za OPREMU

Vodootporna barijera Danner draj obezbeđuju uvek suva stopala, Foto: “Danner”

Unutrašnji i središnji deo potplate pružaju udobnost i apsorpciju udara. Vital đon omogućava prijanjanje na mahovinom obloženom terenu, stenama i glatkim površinama. Uži deo kod pete, a širi u predelu prstiju, sigurno “drže” stopalo i obezbeđuju siguran korak. Cena u SAD je oko 140 dolara. 

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas