Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

OPREZ! Ove stvari nikako ne smete raditi PRE SPAVANJA

Kako bismo imali dovoljno energije za naredni dan, neophodan nam je kvalitetan san

1608571109_Depositphotos_14151601_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Stručnjaci kažu, da je sedam sati sna sasvim dovoljno našem organizmu. Međutim, stvari koje radimo pre spavanja, značajno ztiču na kvalitet samog sna, zbog toga se možemo probuditi umorniji. 

Pročitajte još: Savet stručnjaka: Nošenje GRUDNJAKA tokom spavanja je dozvoljno u ovim slučajevima!

Ležete u krevet neopranog lica

Pre nego što legnete, obavezno se umijte. Lice tokom dana skuplja razne prljavštine  i bakterije koje začepljuju pore na licu i time koži onemogućavaju da diše. Ukoliko ne operete lice pre odlaska u krevet, ono će brže stariti i takođe ćete imati problem sa bubuljicama i mitiserima.

 

 

Foto: despositos

Spavanje na licu

Potrudite se da pre nego što zaspite, legnete na leđa. Ako spavate na licu, vaša koža počinje da slabi, zbog gravitacije koja povlači tečnost u lice. Koža na licu će se vremenom opustiti, pa ćete tako pokvariti svoj izlged. Poželjno je uvek spavati na leđima.

Nikako ne stavljajte previše kozmetičkih proizvoda

Ako ste naviklli da pred spavanje stavljate kreme koje vam omekšavaju kožu, onda ne radite ništa loše, ali ako preterujete sa ovim kremama, onda takođe začepljujete pore na vašem licu koje neće moći da diše i da se regeneriše tokom noći.

Pročitajte još: Zašto TRNU ruke i kada treba ići kod lekara odgovara neurolog dr STEPIĆ

 

Ležete u krevet žedni

Pre nego što legnete u krevet, morate popiti dosta vode, jer vaše telo tokom noći mora da ostane hidrirano. Ako legnete žedni, kada se probudite vaše telo će biti iscrpljeno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas