· · Komentari: 0
OTKRIVAMO

Dosad NEPOZNATE činjenice o Vladimiru Putinu: Dan počinje u bazenu, a kad mu je teško koristi POSEBNU NAMIRNICU

Ruski predsednik pije zeleni čaj, jede povrće i sir, a kada ga čeka težak dan, Vladimir Vladimirovič Putin doručkuje prepeličja jaja. Daje prednost ribi u odnosu na meso

Depositphotos_44826379_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Najmoćniji lider sveta doručkuje kao car, ruča kao kralj i večera kao sluga. Naime, doručak mu je obilan, za ručak voli ribu i povrće, a obično večera samo kefir.

Pročitajte još: Ovaj napitak ruskih careva MORA da prođe kroz planine, pustinje i stepu, a PROČITAJTE i zašto

Slatko doručkuje Foto: Arhiva Novosti

Hrani se zdravo i dan počinje u bazenu posle čega sledi obilan doručak. Putin uživa u ruskoj kuhinji i na tanjiru se retko mogu naći internacionalni specijaliteti.

Hrani se zdravo, budi se zelenim čajem, a dan počinje plivajući u bazenu.

Naime, nikada ne pije kafu, već se budi uz zeleni čaj. Pije i voćne sokove, a od jeseni do proleća pije đus od cvekle i malo rena. To je odličan izbor, jer cvekla sadrži najširu lepezu vitamina i minerala, a autohtona je ruska biljka. Ren, očigledno, uzima zbog jačanja imuniteta i disajnih organa.

Obožava kašu Foto: Piksbu

Najčešće, ipak, doručkuje ovsenu kašu, čime unosi deset magičnih vitamina, a odlična je i za održavanje telesne težine.

Redovno doručkuje ovsenu kašu ili omlet sa mladim sirom i medom.

Redovno jede i omlet uz mladi (švapski) sir sa medom, što je dobra odluka jer ima vrla malo kalorija i mnogo proteina. Kada ima težak dan jede prepeličja jaja, a prema pojednim izvorima pije ih žive, dok prema drugima - jede ih kuvana.

Pročitajte još: Putin na radnom stolu drži poseban KRISTAL, a evo zašto se ne odvaja od njega

Vladimir Vladimirovič svuda ističe da obožava povrće, kao što su paradajz i krastavac, kao i da bi uvek dao prednost ribi u odnosu na meso, što je karakteristika većine Rusa.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.