Oglas
· · Komentari: 0
veze

Savet koji bi mogao da pomogne mnogim parovima: Kako da obnovite ljubav?

Izađite iz zone komfora, to će vas zbližiti sa partnerom.

1609147297_Depositphotos_3071628_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Novinarka i autor Marta Zaraska ističe da pažnja i ljubav koju dajemo i dobijamo od partnera pozitivno utiče i na  njihovo fizičko zdravlje, imunitet i na opšte stanje čoveka. To je dovoljno dobar razlog zašto treba da volimo.

- Mnogo je načina i objašnjena kako možemo da poboljšamo naše odnose i ljubavne veze - kaže Zaraska. Pro njenom mišljenju najbolji savet koji se može dati parovima je da zajedno isprobavaju nove stvari i ne dopuste da im se ponavljaju uvek isti obrasci ponašanja.

Pročitajte još: Svaki treći par NIKADA ne izlazi, istraživanje je pokazalo da li GREŠE

- Istraživanje je pokazalo da izlazak iz zone komfora s partnerom može samo da vam pomogne da se više zbližite - kaže Zaraska.

Foto: Pixabay

Napominje i da strah može dodatno da poveća privlačnost.

- To potkrepljuju i neka istraživanja - kaže ona i navodi jedno u kojem se od parova tražilo da dok se spuštaju velikim toboganom u zabavnom parku ocene privlačnost onih koji sede do njih. Istraživanje je otkrilo da su ocene za privlačnost i kod muškaraca i kod žena bile više onima koji su više vremena proveli u vožnjama.

Pročitajte još: ISPOVEST MUŠKARCA POSLE RAZVODA: Ovih 20 grešaka me je koštalo braka

- Dovoljno je da pogledate neki strašniji film da vam strah koji osećate uz partnera podstakne uzbuđenje i leptiriće u stomaku kakve ste možda imali kad ste ga prvi put videli - ističe Zaraska.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas