Oglas
· · Komentari: 0
PRAZNIČNO

SJAJNI SAVETI kako da kvalitetno provedete praznike u paru?

Iako nas je decembar iznenadio gotovo prolećnim temperaturama, praznici su uvek dobar trenutak za ušuškane trenutke sa partnerom.

1609497199_Depositphotos_166137626_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Mnogi zaposleni imaju nekoliko dana za predah i to treba iskoristiti na najbolji način. Kada napada sneg, uključe se svećice i sipa omiljeno piće, ambijent postaje još lepši.

Ovu 2021. dočekali smo na nesvakidašnji način, ali dobar provod moguć je i u kući, a sve što je potrebno jeste malo volje i mašte.

Pročitajte još: Žene "nanjuše" svoju srodnu dušu: Ako je suprotno od teksta - ostavite ga!

Nadamo se da ćete ostati sa nama i u nastavku, gde vas očekuju predlozi za romantične praznične trenutke udvoje.

1. Filmski maraton

Ovaj vid zabave može biti intiman i opuštajući, ukoliko napravite pravi odabir naslova koje ćete gledati. Iako su romantične komedije svakako prve na listi, probajte da veče obogatite i drugim žanrovima, i pružite priliku nagrađenim ostvarenjima iz godine za nama.

2. Vatromet

Foto: Depozit

Ukoliko imate sreće da se u vašoj blizini organizuje vatromet, izađite na ulicu ili na prozor i uživajte u prizoru. Nešto romantičnijim parovima predlažemo ćebe i šampanjac za potpuni ugođaj.

Pročitajte još: Prvi su nosili ŠTIKLE, više lažu i prvi kažu VOLIM TE!

3. Jednodnevni izlet

Kratko izmeštanje iz svakodnevnice može ne samo prijati u trenutnim okolnostima, već postati i deo tradicije.

4. Obilazak mesta prvog susreta

Nema bolje osnove za uspeh u budućnosti, od osvrta na sam početak veze. Čak i ukoliko je prvi sastanak bio nespretan, povratak u taj trenutak može oživeti lepe uspomene.

Pročitajte još: U ovoj državi žene su NAJZADOVOLJNIJE SEKSUALNIM ŽIVOTOM

5. Planovi

Foto: Depozit

Ovaj predlog odnosi se na parove koji su u dugim vezama, a početak godine ne može biti bolji trenutak za to.

6. Plesno veče

Izdvojte odevne kombinacije za svečane prilike, pustite laganu muziku i uživajte u plesu i romantici u kućnim uslovima, kada druženje nije izvodljivo.

Pročitajte još: Savet koji bi mogao da pomogne mnogim parovima: Kako da obnovite ljubav?

7. Kuvanje

Obrok poprima poseban ukus ukoliko se spremi udvoje, bila to večera ili desert. Podelite zaduženja, od nabavke do samog posla u kuhinji, i uživajte u obroku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas