· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

ZBABILA SE?! Jelena Karleuša se pojavila na sudu u potpuno NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU (FOTO)

Popularna pevačica rano jutros u pratnji advokata pojavila se u Palati pravde u Beogradu

1619701103_jk_02012018_0026.jpg
Foto: Ataimages

Poplarna balkanska zvezda, Jelene Karleuša izgradila je imidž velike zvezde koja savršeno bira odevne komade, bilo da je reč o ozbiljnim dnevnim obavezama, svečanostima, pa čak i odlascima na sud, ili da je reč o scenskoj garderobi u kojoj sebi dopusti mnogo kreativnosti. 

Pročitajte još: Publiku je osvojila u serijama "Srećni ljudi" i "Porodično blago: Poznata glumica danas je neprepoznatljiva i izgleda ovako! (FOTO)

Upravo su ovo razlozi zbog kojih nas je Jelena Karleuša navikla da uvek na njen stajling gledamo sa posebnom pažnjom, obzirom da njen stil kopiraju i poznate svetske zvezde.

Ovog puta potpuno nas je iznenadila odevnom kombinacijom, koja je učinila da bude apsolutno neprepoznatljiva i  u neku ruku, ne liči na onu zvezdu sa malih ekrana.

Pročitajte još: Jelena Karleuša u NEON PROLEĆNOM IZDANJU: Obukla najmodernije odelo sezone (FOTO)


Foto: Ataimages

Naime, Jelena Karleuša se rano jutros u pratnji svog advokata pojavila u Palati pravde, očigledno zbog nekog sudskog procesa, a paparaci su je dočekali kada je završila posao u istoj ustanovi. Tada se Karleuša pojavila u potpuno neočekivanoj odevnoj kombinaciji.

Pročitajte još: Bekam svakim izlaskom iz kuće zaradi 50.000 funti, a razlog je BIZARAN


Foto: Ataimages

Pevačica je ponela ravne, široke i bele baletanke, uz njih iskombinovala svetlu, usku pamučnu haljinu dužine do listova i široki, pleteni džemper u bež nijansama.

Pročitajte još: Koja fizička aktivnost sagoreva najviše kalorija? Zaboravite šetnju i kupite rukavice za BOKS


Foto: Ataimages

Iako strogo vodi računa o svom izgledu, saglasićete se da je ova dužina haljine na baletnke koje je ponela čini vizuelno zdepastijom i dosta starijom. Osim toga, i njena kosa bila je dosta neugledna i izostala je i šminka na njenom licu.

Pročitajte još: Ovih pet vežbi treba da rade svi koji sede ispred kompjutera, a naročito oni koje bole kolena

Dobro, svakome od nas se bar jednom dogodilo da u sličnom izdanju izađemo na ulicu...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.