Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOST

PROČITAJTE prijatelja: SMEŠKA vam se, ali nešto vam je SUMNJIVO. Ovo je najpouzdaniji ZNAK da li je OSMEH ISKRENO

Ništa čoveka ne može da usreći ili ohrabri kao nečiji osmeh. Ali nije svaki isti.

1600849821_Depositphotos_73129927_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kako prepoznati osmeh, koji vam je upućen od srca i razlikovati ga od lažnog i "izveštačenog"?

Čini se da je sve manje onih iskrenih, a stručnjaci smatraju da prirodu nečijeg osmeha otkrivaju oči.
Gledano sa stručne strane, svaki osmeh podrazumeva stezanje mišića oko usana, najveća razlika se ogleda u mišićima oko očiju.

Da li se povukla koža oko očiju?

U istinskom i iskrenom osmehu dolazi do kontrakcija tih mišića, pa se koža povlači uz oči, a prepoznatljiva je i iskra koja se pojavljuje u pogledu.

Pročitajte još: Nisu važne KALORIJE, nego ODAKLE dolaze, a ŠEĆER stvara želju da se još VIŠE JEDE

S druge strane, kod usiljenog osmeha prisutan je rad mišića u svakom obrazu. Tako se usne formiraju u pravi oblik smeška, ali izostaje stezanje mišića oko očiju, koji mnogo govori.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas