Oglas
· · Komentari: 0
FITNES U DOMU

Zategnite ZADNJICU i izvajate noge za DVE NEDELJE: Svako veče ponovite ovih 9 čučnjeva koje ćete obožavati (VIDEO)

Da li ste spremne za kupaće kostime?

1657881603_remove-g6e19016c4_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Leto je uveliko tu, spremate se za godišnji odmor, ali i dalje niste zadovoljni svojim izgledom kada se pogledate u ogledalo, a posebno kada obučete svoj omiljeni kupaći kostim? Nemojte da očajavate, nisu vam potrebni sati u teretani, skupi profesionalni treneri i još skuplji tretmani za zatezanje zadnjice i nogu, koji uz to daju kratkotrajne efekte.

Pročitajte još: Sofija Milošević oduševila javnost svojim stajlingom: Majka dvoje dece izgleda kao devojčica (FOTO)

Donosimo vam 9 modaliteta kako da izvodite čučnjeve, koji ne zahtevaju mnogo napora i truda, a možete ih primenjivati svakog dana kod kuće, pa čak i u kancelariji kada hoćete da se protegnete i osmorite mozak od poslovnih obaveza i stresa.

Pročitajte još: Seka Aleksić postala bogatija za 25 000 evra: Pristala da pozira bez odeće, a polovinu honorara DONIRALA (FOTO)

Ukoliko svako veče uradite bar po tri serije ovih vežbi sa 15 ponavljanja u jednoj seriji, posle samo 15 dana bićete prezadovoljni svojim izgledom. Da li je potrebno da ponovimo da moramo malo redukovati i svoju ihranu i konzumirati veće količine vode?

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas