Oglas
· · Komentari: 0
MOĆNO

Ceo dan ste jeli NEZDRAVO? Ovih ŠEST namirnica mogu to da IZBRIŠU!

Može biti tako lako prepustiti se nezdravoj hrani i odlučiti da ne razmišljate o kalorijama ili kako ćete se osećati sledećeg dana.

1629735797_bowl-1844894_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ne morate da se osećate krivim zbog toga. U stvari, postoji mnogo namirnica koje će vam pomoći da se sledećeg dana osećate mnogo bolje. Probajte sa namirnicama sa ove liste.

Pročitajte jošKonzumiranje PISKAVICE pomaže u povećanju ženskog seksualnog nagona, otkriva istraživanje!

1. Čija semenke

Čija semenke su prepune antioksidanata i vlakana. One vam mogu pomoći kod nadutosti i tog nimalo zdravog osećaja koji imate sledećeg dana nakon što ste pojeli 5 kriški pice. Takođe vam pomažu da duže ostanete siti, što je plus ako pokušavate da unesete manje kalorija.

2. Seme lana

Seme lana je čudotvorno zrno prirode sa visokim sadržajem esencijalnih omega masnih kiselina. Budući da su bogati vlaknima i drugim hranjivim materijama, definitivno ćete poželeti da ih dodate u smuti za doručak kako biste pomogli svom telu da se oseća bolje nakon noćnog provoda sa prijateljima.

3. Voda za detoksikaciju

Voda za detoksikaciju može se pripremiti mešanjem četiri čudesna sastojka; voda, listovi mente, limun i krastavac. Dan nakon što unesete mnogo ukusnih, ali nezdravih jela, možete preliti svoj sistem vodom za detoksikaciju da biste se brzo osećali bolje.

4. Aloe vera

Aloe vera je puna esencijalnih vitamina koji mogu očistiti vaše telo nakon epizode ​​nezdrave ishrane. Odličan je sastojak za uklanjanje toksina i preplavljivanje vašeg sistema hranjivim materijama koje su mu potrebne.

Pročitajte jošNamirnice koje NAJBOLJE utiču na LIBIDO - pojačaće vam želju i uživanje!

5. Jabuke

Jabuke su prirodno sredstvo za čišćenje organizma. Čovek se može oporaviti od dana loše ishrane ako pojede nekoliko jabuka kao užinu. Takođe vam pomažu da duže ostanete siti, što će vam pomoći da smanjite kalorije tokom dana. Osim toga, možete dodati malo putera od kikirikija ili badema kako biste učinili da vam bude malo prijatnije.

6. Čorba

Čorba je odličan način da svoje telo napunite hranljivim materijama, a istovremeno olakšava vašem telu da apsorbuje vitamine i hranljive materije koje su mu potrebne. Dakle, bilo da se radi o pilećoj ili ribljoj čorbi, možda ćete se brzo početi osećati mnogo bolje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas